Защо няма киберсигурност, попита Йордан Цонев

  • 24 юли 2019 08:22

  • 641
  • 0
Защо няма киберсигурност, попита Йордан Цонев
©

Наблюдаваме бърза реакция на изпълнителната власт, което не е характерно за България, за което адмирации.

Това коментира Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на по Нова тв, във връзка с разследването за източването данните на НАП.

Ще имаме въпроси в парламента -  кой вицепремиер отговаря за националната сигурност, защо няма киберсигурност и колко пари са похарчени за нея.

Покрай тази атаката стана ясно, че България е незащитен двор по отношение на киберсигурността. Нека да видим докъде ще стигне разследването, каза Цонев.

Цонев подчерта, че данните от НАП не са опазени качествено и затова ДПС ще питат вицепремиера Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник, като отговорен за електронното правителство. „Ние знаехеме, че това е Дончев и с изненада научихме, че той е прехвърлил тези правомощия на Марияна Тодорова. Прочетох някъде че мотивите са „тъй като при нея имало свободни компетентности” При Дончев всички компетентности ли са заети?", запита той.

Забележете кои са най-шумни по отношение на процедурата за избор на главен прокурор - това е така нареченето дясно.
Има конституция и закон за съдебната власт, има президент, каза Цонев във връзка с избора на главен прокурор.

За нас от ДПС машинното гласуване не е фетиш, каза Цонев. Според нас държавата умишлено саботира машинното гласуване, каза той.

Последвайте канала на

Novini.bg
641 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини