Елена Йончева: Не съм се скрила след изборите, битката продължава

  • 22 юли 2019 08:02

  • 2959
  • 18
Елена Йончева: Не съм се скрила след изборите, битката продължава
© Кадър - БТВ

Не съм се скрила след изборите. Битката за мен продължава, вече и на европейско ниво. България е авторитарна държава и ни трябват съюзници, за успеем да преборим този авторитаризъм. Причината да не сме още диктатура е членството ни в ЕС.

Това каза пред камерата на БТВ евродепутатът от БСП Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в. "Гласувах "против" Урсула фон дер ЛайенУрсула фон дер ЛайенУрсула фон дер Лайен – германски лекар и политик (по баща Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е. Тя не беше от водещите канидати за председател на ЕК и никой не беше започнат с нейната платформа. Тя направи много силно изказване в Европарламента, но с него се опита да се хареса на всички. За съжаление сделката надделя. В групата ни в ЕП имаме прекрасни работни отношения и нямам проблеми със Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. В БСП сме демократично настроени и всеки има право да изкаже своето мнение. Можеше да се избегнат проблемите при съставянето на листата, но за това попитайте ръководството на партията. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е подкрепил Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, защото всички други са го направили в Европейския съвет. Това не го прави държавник. Ние не спечелихме нищо от преговорите в Европейския съвет. Нашето правителство се луташе до последно. България не е в Шенген и Еврозоната заради корупцията, непрекъснатите скандали, проблемите с обществените поръчки. Цял ден мога да говоря за тези неща. Последният скандал е с хакерската атака. CNN обяви вчера, че цяла една държава е хакната. Това е безпрецедентен случай", каза още Йончева.

"Скандалите при това правителство не спират. Има достатъчно доказателства в прокуратурата - за къщата в Барселона, за Ларгото, за Ало, Банов съм, за АПИ. Досега не сме получили никакви резултати, въпреки че сме подали изключително много доказателства, за които са работили много юристи. Преди дни от АПИ се подиграха не само с БСП, но и с българските избиратели. От АПИ ни размотават и не дават да се направи европейска проверка на пътищата ни. Правителството също ги защитава, защото всички са наясно, че при една проверка ще излязат страшни неща. Думите на Борисов, че ще подкрепи Кьовеши за европейски прокурор са поредното лицемерие", категорична беше Йончева.

"Орязването на субсидиите е удар по демокрацията. Това е удар срещу опозицията и опит на ГЕРБ да се задържи на власт. ГЕРБ контролира всичко, включително и бизнеса. Коя е тази фирма, която ще подкрепи опозицията, като знае, че ще бъде ликвидирана от управляващите? Българите не вярват на политическата система и на българската, и на европейската. Това е така, защото ЕНП дълги години прикриваше престъпленията на управляващите у нас", завърши Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2959 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар
бай Симо

2019.07.23 | 16:46

18

Нагла и крадлива БГ комунистка!!!

Гражданин

2019.07.23 | 01:15

17

Че откога социалистите сте против авторитаризма? Нали вие авторитарно-престъпно управлявате и съсипахте България? Какво безсрамие! Само не ми отговаряйте, че нямате нищо общо с БКП. Вълкът козината си мени, но нрава не.

Умник Гюро

2019.07.22 | 12:44

16

Отровна руска змия.

2019.07.22 | 12:00

15

Тази СРАМА НЯМА

Бат Бойко

2019.07.22 | 11:14

14

Колко си грозно, толкова и злобно.......

2019.07.22 | 10:22

13

СОЦИАЛИЗМА СЕ СЪПРОТИВЛЯВА ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ, СТАРИТЕ СЕ ЗАГРОБЯВАТ, МЛАДИТЕ РЕВАТ! СОЦИАЛИЗМА СИ ОТИВА ПО ЕСТЕСТВЕН ПЪТ, СТАРИТЕ СЕ ЗАГРОБЯВАТ, МЛАДИТЕ СА КЪТ

Оцелял от ГЕРБ-аджиския произвол българин

2019.07.22 | 09:54

11

Действайте с Россия и бутайте тоя Боко, че вече не се издържа тая корупция

Вашето име

2019.07.22 | 10:03

12

Кой ти пречи да си идеш в Русия завинаги? Кой?

Андон

2019.07.22 | 09:52

10

Кутийката с отрова отново говори! Със злоба и омраза няма градивност, червената чума убива и унищожава! Жалко, че подобна твар ще представлява България!

тттттъпТ

2019.07.22 | 09:27

9

От къде излезе бе жено да ми развалиш лятото. Айде спрете се вече и млъкнете! Оставете хората да работят и почиват. Вие не сте опозиция, а инквизиция за нацията!

Вашето име

2019.07.22 | 09:13

8

В края на седмицата очаквам поне 3 празноглави 90-годишни зомбита да бъдат свалени с линейки от Бузлуджа, след това с катафалки към гробищата. Вече не съм сигурен дали циганите са по-тъпи, лъжливи и агресивни или комуноидите.

Добави коментар

Водещи новини