Росен Желязков провери работата на транспортните структури в Бургас

  • 19 юли 2019 19:40

  • 407
  • 0
Росен Желязков провери работата на транспортните структури в Бургас
© Министерство на транспорта

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети провери напредъка на строително-монтажните дейности на Конгресния и научно-изследователски център в Бургас, съобщиха от ведомството.

Проектът е на стойност 13,6 млн. лева и се финансира със средства на ДП "Пристанищна инфраструктура". Очаква се той да бъде завършен в края на тази година.

Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети е посетил пристанище Бургас, където заедно с изпълнителния директор на държавния оператор Диян Димов и директора на териториалната дирекция на ИА "Морска администрация" Александър Илиев са инспектирали готовността и наличната техника на агенцията за активни проверки по вода на туристически кораби и други плавателни съдове. "Морска администрация" разполага с 5 катера, които работят в района на Бургас.

В Морска гара Бургас министър Желязков се е срещнал с талантливи български деца и разгледал част от техните творби.

От миналата година там е разположен филиалът на Националната художествена академия и в момента протича първата "Лятна академия за деца и ученици". В Магазия 1 министърът се е запознал и с дейността на Туристическия информационен център.

По-късно през деня Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети и кметът на Бургас Димитър Николов са направили проверка на работния процес в трафик кулата на летището в града. За последното денонощие са обслужени над 200 полета.

След това двамата са разговаряли с ръководството и служители на Летищния център за обслужване на въздушното движение, където е било демонстрирано в реално време управлението на авиационния трафик в разгара на летния сезон.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
407 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини