Ивайло Калфин: Макрон си изигра много добре картите с избора на Фон дер Лайен

  • 17 юли 2019 16:41

  • 722
  • 1
Ивайло Калфин: Макрон си изигра много добре картите с избора на Фон дер Лайен
© Кадър - Нова телевизия

Очаквах Урсула фон дер ЛайенУрсула фон дер ЛайенУрсула фон дер Лайен – германски лекар и политик (по баща Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е да спечели с много по - голямо мнозинство. Предишния ден тя в писма изтъкна своите намерения.

Това каза в предаването “Плюс – минус” по Нова телевизия бившият външен министър Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска по повод избора на нов председател на Европейската комисия. Според него е било редно Европарламентът да участва в разговора за наследник на Жан-Клод ЮнкерЖан-Клод ЮнкерЖан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9 декември 1954 година в градчето. “Бружение срещу Фон дер Лайен не е имало, имаха само германците, защото тя е била министър на Германия”, добави още той.

Калфин заяви, че сега с избора на Урсула фон дер ЛайенУрсула фон дер ЛайенУрсула фон дер Лайен – германски лекар и политик (по баща Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на много добре си е изиграл картите. “Това, което обеща Фон дер Лайен е прекрасно, но за да се случи всичко това, трябва да има съгласие между ЕП и страните - членки. В обещанията ѝ обаче нямаше остри противоречия. Явно истински експерти са работили. Ако се навлезе по - надълбоко, ще се види, че програмата ѝ е омекотена”, каза Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска.

Той коментира и теча на информация от НАП. По думите му, сега вече не се знае дали ще влезем в Шенген скоро. “Щом 20 - годишен хакер може да влезе в системите, представете си как ще влезем в Шенген”, добави бившият външен министър.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
722 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.07.17 | 17:27

1

pri slabi kartoigraci kato vas i iztocna evropa vseki tarikat shte si razigrava kartite kakto si iska.

Добави коментар

Водещи новини