БСП поиска в парламента да бъде извикан регионалният министър заради проблем с електронните винетки

  • 17 юли 2019 13:28

  • 288
  • 2
БСП поиска в парламента да бъде извикан регионалният министър заради проблем с електронните винетки
© АПИ

БСП поиска в парламента да бъде извикан министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя АврамоваПетя АврамоваПетя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 г. Била е народен представител от 42-то Народно във връзка с проблем с електронните винетки.

От сутринта е преустановена продажбата на месечни електронни винетки за българските превозвачи и граждани, посочи заместник-председателят на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски.

,,Продават се само дневни и едноседмични винетки. Превозвачите се чудят какво да правят по българските пътища, отбеляза той. Хаосът с тол системата в момента е пълен, както ви го предсказвахме'', коментира Свиленски.

Затова той поиска в парламента да бъде поканен регионалният министър да обясни какви мерки са предприети за преодоляване на проблема с електронните винетки.

Последвайте канала на

Novini.bg
288 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Умник Гюро

2019.07.17 | 14:04

2

Терористичната групировка БКП/БСП няма място в българския парламент.

2019.07.17 | 13:59

1

Продължавайте да дъвчите едни и същи искания на един или друг министър.Но понеже сте никои и сте сукалчета в политиката ,в знанията ,опита и професионализма и нищо не зависи от вас ,просто кучето си лае керванът си върви.

Добави коментар

Водещи новини