Горанов и Маринов идват в НС заради хакерската атака по искане на БСП, Борисов имал поет ангажимент

  • 16 юли 2019 14:40

  • 953
  • 1
© Пресцентър БСП

ПГ "БСП за България" призова в парламента да дойдат премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и министрите Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, и Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва във връзка с хакерската атака срещу НАП. Това каза народният представител от ПГ на "БСП за България" Иван Иванов.

Щом тази сутрин се събра Съветът по сигурност в Министерски съвет, към момента е крайно нужно г-н премиерът да дойде тук. След разпадането на Търговския регистър, след като се наляха 2 млрд. лева в електронното управление, след като приехте неработещ Закон за киберсигурност, днес сме свидетели на най-сериозната и най-мощната хакерска атака спрямо българската държава, каза още Иванов.

Председателят на парламента Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на каза в отговор, че ще информира министър-председателя и министрите на финансите и на вътрешните работи. 

"В парламента ще дойдат министрите Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва и Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, за изслушване във връзка с хакерската атака срещу НАП", обяви малко по-късно председателят на парламента Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на от парламентарната трибуна. Тя допълни, че премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г има предварително поет ангажимент и няма да дойде. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
953 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.07.16 | 15:13

1

На тези никога няма да им омръзне да плюват. Боже пази България.

Добави коментар

Водещи новини