Ангел Джамбазки: Спазариха новия шеф на ЕК като на битака

  • 15 юли 2019 08:35

  • 2525
  • 5
Ангел Джамбазки: Спазариха новия шеф на ЕК като на битака
© Нова телевизия

Решението на парламентарната група за отстраняването на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа като председател е породено от начина, по който работи тази парламентарна група – не работи достатъчно ефективно. Събрали са се народните представители, сменили са ръководството – няма проблем. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –.

По думите му сделката за новите изтребители за армията не е причина за смяната на Сидеров.

Ако някой иска да напусне тази парламентарна група, може да го направи, никой няма да го върже да стои там. Но както виждате, към този момент никой не се е засилил да я напуска, заяви Джамбазки.

Той коментира и избора на нов председател на Европейската комисия. Разхождаха тези клетници, водещите кандидати, като панаирджийски мечки, включително и у нас. След това европейските лидери се събраха и предадоха тези кандидати, съобразявайки се с г-н Макрон, който загуби изборите. Беше сключена една нечистоплътна сделка, подчерта евродепутатът.

Г-жа Фон дер Лайен обеща на всички всичко. Скептичен съм дали ще бъде гласувана утре, добави той.

Това е абсолютно безпринципна сделка на двулични хора. А на нас в България ни говорят, че сме безпринципни в политиката. Тези хора се спазаряват като на битака. Ние сме като кръжок по шев и кройка в сравнение с подобен тип сделки, каза оше Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2525 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Павлин

2019.07.15 | 13:17

5

На този само това му е в устата — Капалъ чарши, битак, трети пол. Противен и ограничен „патриот”. Не стига че пак се докопа до евродепутатско място, ами продължава да си ръси глупостите в България.

ХА ХА ХА ХА

2019.07.15 | 13:06

4

МЕНТЕ - ПАТРИОТА !!!!!!

противен тип

2019.07.15 | 09:37

3

Спрете да го показвате този,че дразни много. Защо не си стои в ЕП?

2019.07.15 | 09:14

2

boje prozorlivata sluga ta nali i slugite na evropa kato teb sahto sa spazareni bre vav evropa nishto slucaino niama.

2019.07.15 | 08:51

1

защо бе джамбазки? ти за тимерманс ли си?

Добави коментар

Водещи новини