Иван Иванов: ГЕРБ загубиха връзка с гражданите

  • 11 юли 2019 09:25

  • 1056
  • 7
Иван Иванов: ГЕРБ загубиха връзка с гражданите
© БСП, пресцентър

Опасявам се, че българските граждани ще бъдат неприятно изненадани с промяна в Изборния кодекс два месеца преди старта на местните избори. Тази тенденция за промени в изборните правила непосредствено преди избори допълнително ще демотивира гражданите да участват в изборния процес. Управляващите правят промени, за да се закрепят във властта, защото очевидно за тях властта е нещо, което вече има край.

Това заяви народният представител от ПГ на "БСП за България" Иван Иванов пред БСТВ. По думите му е вероятно ДПС да се включат в гласуването на промените.

"Последните избори показаха неодобрението на хората към действията на управляващите. Ниската избирателна активност на последните избори има своя логичен отговор - че хората не искат повече сегашното управление", изрази мнение депутатът.

Той допълни, че според него целта на управляващите е колкото се може по-малко хора да отидат до урните на предстоящите избори, така че ГЕРБ да спечелят служебна победа.

"Мисля, че ще бъдат неприятно изненадани. Още от Европейските избори БСП се доказа като политическа сила с растяща тенденция и на много места бяхме с минимална разлика от ГЕРБ - в областни градове. Това ще доведе до добри резултати на левицата наесен", коментира още Иванов.

"Управляващите никога не се влушват в гласа на българските граждани. През последните седем-осем месеца ние сме непрекъснато сред хората - нещата, които говорим от парламентарната трибуна и в телевизионен ефир са свързани с това, което хората ни казват, не си ги измисляме ние. Но ГЕРБ загубиха връзка с гражданите и обслужват теснопартийни интереси", заключи Иванов.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1056 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
ЧИЧЕ

2019.07.12 | 11:19

7

За Българка и др. такива, колко години от тъй нар. Преход БСП и колко ГЕРБ бяха на власт.? Всички се оядоха ама БОКО най, и няма край и няма край.

ТеодосиАтанасов

2019.07.11 | 17:56

6

Народа на Референдома си даде гласа за смяна на избирателната ни система със мажуретарна във два тура и то чисто със машино гласуване.Ето как България ще тръгне по нов път със нови умни ръководители и със чисто минало.

2019.07.11 | 13:18

5

Както винаги, основната техника на комунистите е популизъм и лъжи. Този го доказва 100% сега. Заедно с ДПС и СДС, БСП организира и проведе баднитския преход през който възникнаха червените барони, баронеси и привативатизаторки, които унищожиха Родината, докараха мизерия и безработица, но се обогатиха нечовешки за наша сметка. А сега ми се правят на морални, дават акъл и критикуват резултатите, които предизвикаха.

Българка

2019.07.11 | 10:51

4

До този под мен-:Много правилно казано,че са загубили връзка с мозъка си БСП.

Българка

2019.07.11 | 10:48

3

Червени малоумници,хората вас най-малко ви искат на власт! Хората вече се отказват от гласуване,защото 30год.се въртят едни и същи хора и положението на народа е едно и също! Всичките ГОРЕ сте от едно и също котило! Навързани сте като свински черва. Другото е ЕДИН ГОЛЯМ ТЕАТЪР! Хората загубиха надежда,че нещо ще се промени и по тази причина не ходят на избори!

2019.07.11 | 10:47

2

ГЕРБ никога не са губили връзката с хората, и винаги са се вслушвали в мнението им, но вие другарю Иванов сте загубили връзката с мозъците си. Къде в Европа има машинно гласуване, посочете ми.

2019.07.11 | 09:30

1

А вие ?

Добави коментар

Водещи новини