Александър Ненков: Свободното къмпингуване не означава слободия

  • 10 юли 2019 10:28

  • 426
  • 1
© Булфото (архив)

Няма как да се замени сегашният по-либерален режим за къмпингуване с по-рестриктивен, тъй като в момента никакъв. Това каза народният представител от ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на регионалната комисия Александър Ненков по време на дебатите по президентското вето върху Закона за устройство на Черноморското крайбрежие.

Винаги и аз, като народен представител, и моите колеги се отнасяме сериозно към всеки един от мотивите на президента. Ние винаги се отнасяме с достатъчно уважение към президентската институция, независимо от принципните си различия и политическите си пристрастия, заяви Ненков.

Той отбеляза, че основно мотивът на държавния глава срещу Закона за устройство на Черноморското крайбрежие е бил, че сегашния по-либерален режим се заменя с един по-рестриктивен. Само че, колеги, няма как да има по-либерален режим, при положение, че изобщо режим липсва. Няма такъв, за да бъде либерален или консервативен, посочи депутатът от ГЕРБ.

Дебатът е смислен и има своето поле за изяви в бъдеще. Свободното къмпингуване не означава слободия. Смисълът на тези промени не да се наложат някакви санкции или да се търсят някакви приходи, а да има елементарни, ако щете чисто хигиенни изисквания, които да всеки да ги спазва, каза още Ненков. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
426 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.07.10 | 17:45

1

Ти да видиш !! Това недоносче започна да разбира от всичко .

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини