Менда Стоянова: Етичната комисия в ГЕРБ ще отговаря на обществени сигнали

  • 08 юли 2019 08:51

  • 322
  • 2
 Менда Стоянова: Етичната комисия в ГЕРБ ще отговаря на обществени сигнали
© Кадър: БНТ

Самата изпълнителна комисия ще е по-активна, предизборният щаб няма да бъде концентриран в ръцете на един човек. Това заяви Менда Стоянова от ГЕРБ в студиото на Сутрешния блок на БНТ по повод гласуваната вчера оставка на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа от ръководните постове в партията.

Цветанов досега беше шеф на щаба и изпълняваше всички координационни функции, сега този процес ще се поеме от повече хора. Самата изпълнителна комисия ще е и по-активната част от този процес. Отново ще има предизборен щаб, но за разлика от друг път това няма да бъде концентрирано в един човек, а ще бъде задача на повече хора. Когато повече хора се включат в определена дейност, тя се демократизира, дава се възможност за различни идеи, което може да се окаже положително, допълни Стоянова. 

Цветанов отдаде много от своите сили и личен живот за ГЕРБ, тази строителна работа вече е завършена, структурите функционират, така че смятам, че неговото отсъствие няма да повлияе негативно, заяви тя. 

Към изпълнителната комисия се създава етична комисия като помощен орган, която ще отговаря на обществените сигнали. Правата и задълженията на изпълнителната комисия са записани в устава, но за да се реагира на множеството сигнали, трябва да имаме подходящ отговор, каза още Менда Стоянова.

По думите ѝ структурата на етичната комисия не е фиксирана, на първо време ще бъде формиран екип от по-малко хора, с познания в различни области.

Последвайте канала на

Novini.bg
322 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.07.08 | 10:37

2

Колко добре щеше да бъде,ако в този сайт не се блокираха мнения,които критикуват управляващите,просто щяхме да се чустваме европейци със свободни медии

????

2019.07.08 | 09:24

1

Стоянова,а "непознатите-битите" БРАТОВЧЕДИ ще ПРОДЪЛЖЪТ ли своята "работа",или и ТЕ като Цветанов ще минат в ДЪЛБОКА НЕЛЕГАЛНОСТ под "неговото крило"?! НАРОДЕ????

Добави коментар

Водещи новини