Караянчева присъства на откриването на нова технология за безкръвни операции – роботизирана хирургична система „Da Vinci“

  • 27 юни 2019 14:41

  • 365
  • 0
Караянчева присъства на откриването на нова технология за безкръвни операции – роботизирана хирургична система „Da Vinci“
© Народно събрание

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева присъства на откриването на нова технология за безкръвни операции – роботизирана хирургична система „Da Vinci“ в Университетската акушеро-гинекологична болница “Майчин дом” и на обновеното фоайе на лечебното заведение.

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на е член на новоучреденото болнично настоятелство, което беше представено днес в аулата на болницата. Тя благодари за честта да бъде част от това настоятелство, защото „Майчин дом“ е болница с мисия да помага, да пази и да поема в ръцете си най-крехките същества, толкова обичани от родителите си.

Председателят на парламента поздрави екипа на болницата за новата придобивка – робота „Da Vinci“ и отбеляза, че каквато и техника да има, трябват обучени лекари, хора със сърце, с душа и мисъл за пациентите. Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на изрази благодарност към директора на болницата проф. Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - и към всички лекари за грижите, които полагат за своите пациенти. Като председател на Народното събрание, тя обеща, че в нейно лице ще имат законодателна подкрепа винаги, когато има нужда да се помогне и да се подаде ръка за благото на българските граждани.

Новата апаратура и обновеното фоайе на "Майчин дом" бяха открити в присъствието на патриарх Неофит, Западно- и Средноевропейския митрополит Антоний, министъра на здравеопазването Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през, представители на съсловните организации, директори на болници, лекари и много гости.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
365 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини