Парламентарна делегация, водена от Караянчева, ще бъде на официално посещение в Москва

  • 24 юни 2019 11:30

  • 513
  • 0
Парламентарна делегация, водена от Караянчева, ще бъде на официално посещение в Москва
© Булфото (архив)

Парламентарна делегация, водена от председателя на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на, ще бъде на официално посещение в Москва на 25 и 26 юни 2019 г. Това съобщиха от пресцентъра на НС.

В състава на делегацията са съпредседателите на Групата за приятелство България – Русия Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на и Антон Кутев, заместник-председателят на групата Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и народните представители Диана Саватева, Боряна Георгиева и Ахмед Ахмедов.

На 25 юни 2019 г. председателят на парламента Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на и народните представители ще се срещнат с председателя на Съвета на Федерацията на Федералното събрание на Руската федерация Валентина Матвиенко. По-късно те ще разговарят с министъра на външните работи на Руската федерация Сергей Лавров.

Програмата на посещението предвижда полагане на венец на гробницата на Незнайния войн в Александровската градина до стената на Кремъл.

На 26 юни 2019 г. председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на ще направи изказване по време на пленарното заседание на Съвета на Федерацията на Федералното събрание на Руската федерация. Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на е първият председател на българския парламент, който ще направи изказване пред Федералното събрание на Руската федерация.

По-късно тя ще се срещне с председателя на Държавната дума на  Федералното събрание на Руската федерация Вячеслав Володин.  

Българските парламентаристи ще разговарят с Групата за сътрудничество на Съвета на Федерацията на Руската федерация с Народното събрание на Република България.

По време на визитата е предвидена и среща с българската общност в Москва.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
513 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини