Председателят на Старейшини ГЕРБ Николай Андреев се срещна с представители на партията от Видин, Враца и Монтана

  • 23 юни 2019 09:57

  • 602
  • 1
Председателят на Старейшини ГЕРБ Николай Андреев се срещна с представители на партията от Видин, Враца и Монтана
© ПП ГЕРБ, архив

Председателят на Старейшини ГЕРБ Николай Андреев е посетил Видин, където се е срещнал с председателите на СГЕРБ от Видин, Враца и Монтана и на младежката организация в града. Това съобщават от пресцентъра на партия ГЕРБ във Видин.

"Имам специално отношение към региона. Дължи се на моите колеги - хората, с които вече 12 години работим заедно. Важното е, че вървим напред, резултатите са добри. Постигнахме много, още много предстои да направим. Защото хората изискват от нас, очакванията им са още по-големи. Но и трябва да показваме направеното, да представяме постигнатото, защото иначе лесно се омаловажава и изопачава" , е казал на срещата Николай Андреев.

На работната среща е направен анализ на резултатите от изборите за Европейски парламент и е отчетена активната работа на старейшините в предизборната кампания. Според професор Андреев по време на кампанията партия ГЕРБ е била подложена на чудовищен натиск от основните си политически опоненти.

Председателят на Старейшини ГЕРБ е подчертал още, че единствено кандидатите на ГЕРБ са поставяли европейските теми при срещите си с хората по време на предизборната кампания за членове на Европейски парламент.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
602 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.06.23 | 10:28

1

В ДЪРЖАВАТА НА СТАРЦИТЕ МЯСТО ЗА МЛАДИ НЯМА.

Добави коментар

Водещи новини