Валери Симеонов: На морето 300 реват, а 300 000 не могат да спят

  • 20 юни 2019 17:50

  • 1800
  • 2
Валери Симеонов: На морето 300 реват, а 300 000 не могат да спят
© Булфото (архив)

Нямаме изградено общо мнение в ОП за субсидиите. Изправени сме пред един много сложен въпрос, който беше подхванат спонтанно от Борисов. Това заяви лидерът на НФСБ и съпредседател на Обединени патриоти Валери Симеонов в предаването "Лице в лице" по БТВ.

"Решението за 1 лев субсидии не беше обсъдено с Обединени патриоти  от страна на ГЕРБ. Това, което се случи вчера премина всякакви граници", каза още той. 

"Искахме промяна и на ДДС-то за редица стоки, а ставката се променя след договорка с ДПС. Безплатните детски градини са записани в програмата ни, а сега предложението е внесено по инициатива на ДПС с подкрепата на ГЕРБ. Не е ясно кой управлява България. Има ли смисъл от коалиционно споразумение и кой е коалиционният партньор на ГЕРБ. Днес сме ние, но утре не се знае", категоричен бе Симеонов.

"Моделът за субсидиите ще бъде афганистански, а не американски. Питам ви, кой бизнесмен официално и публично ще даде дарение на опозицията. Това значи край на бизнеса му", допълни още той по темата за партийните субсидии.

"Оказва се, че най-големите привърженици на евроценностите във врачанско по време на евроизборите са ромите, които са гласували за ДПС. ДПС си пазарува ромски гласове в огромни количества и то за по 30 лева на глас. ГЕРБ са давали същите пари за гласове на същите места. Между двете партии е имало синхрон в градовете", разкри лидерът на НФСБ.

Валери Сименов захапа и водещата на предаването Цветанка Ризова. На въпрос, защо Симеонов "спира музиката на младите по Черноморието", лидерът на НФСБ отговори с:

"Разбирам вашето купонджийско настроение и разбирам, че искате да отидете на "Спалнята" или "Кубинката", но на морето 300 реват, а 300 000 не могат да спят"

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1800 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Браво

2019.06.21 | 08:29

2

Все някой някога трябва да го каже, а не да ближе!

Обективен

2019.06.20 | 19:43

1

Валери е готин пич!')Не цепи басма никому ,казва винаги това което мисли;)

Добави коментар

Водещи новини