Сидеров: Вече не можем да си затваряме очите за провокациите на Скопие

  • 19 юни 2019 16:27

  • 2684
  • 6
Сидеров: Вече не можем да си затваряме очите за провокациите на Скопие
© Булфото (архив)

Със Северна Македония сме един народ в две държави. Искахме дипломация, но имаше подмятания за Цар Самуил, Илинденско-Преображенско въстание и Гоце Делчев от страна на Северна Македония. Вече не можем да си затваряме очите за провокациите на Скопие. Това заяви лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа в предаването "Плюс-минус" по Нова телевизия.

Припомняме, че днес партия "Атака" предложи анекс, който правителството да прикрепи към Договора за добросъседство със Северна Македония.

"Дипломацията е и прилагане на сила. Трябва да покажем какво искаме от Северна Македония. Те зависят от нашето мнение", каза още той. 

"И сега може да се наложи анекс. Имаме пълното юридическо право. Основните точки, по които можем да искаме промени е именно това, че те спекулират с исторически личности и събития", разкри Сидеров.

"Нека браним България, нека и вицепремиерите да работят за отваряне на работни места в България, а не в САЩ", коментира лидерът на "Атака".

"Аз направих малката коалиция и аз съм този, който има право да отправя критики. Давам доброжелателни съвети. Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността е на позицията си благодарение на моето създаване на коалицията. Не може, когато си на власт да се самозабравяш. Нека се работи за държавата", допълни Сидеров.

"ГЕРБ пое силно популистка линия за партийните субсидии. Не ги интересуват пари, защото държат всичко в държавата. Но партиите, които сега тръгват имат нужда от тези пари", каза лидерът на "Атака"

"За сега няма сигнали, че премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще подаде оставка. Има клауза в договора на коалицията ни, че ако той иска да подаде оставка, то трябва да се консултира с нас. Надявам се, че ще изкараме един пълен мандат и няма всяка година да навлизаме  в избори", завърши Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2684 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Alea iacta est

2019.06.20 | 12:30

6

"Вече не можем да си затваряме очите за провокациите на Скопие"
_____
Стига манипулации, подъл изрод!
Сега вече остава да горите в Ада, защото вие, продажните национални предатели български политици-дегенерати, въпреки че бяхте предупредени, за да унищожите християнския ни народ със зла умисъл ПОЗВОЛИХТЕ на хитрите гръцки и егоистични демонизирани македонски политици-въздухари да кръстят територията "СЕВЕРНА Македония", вместо с друго име или поне "Западна Македония"!!! Погледнете географската карта! Хитреците-гърци вече решиха македонския си въпрос с принудителното изселване на македонците от Гръцката, Южна Македония. И съвсем скоро демонизираните политици на макетата със сатанизираните антихристи ватиканци-англо-американци (в които "са заложени основите на злата раса", Християнска Наука за Духа, Рудолф Щайнер, том 93а, лекция от 31.Х.1905 г.) ще организират нашествие срещу Българската, Източна Македония и българите, с цел да приключат със започнатото от вас унищожение на християнския ни народ и християнската ни държава!
Купете си примерно снимка или диплянка на някой от стотиците български манастири - вече повече от три години не се произвеждат и не се разпространяват такива; преди 4 години откраднаха символа на българската държава - най-красивото дърво в света, повече от 1300-годишния дъб "Хан Аспарух" на Плана планина; българското самосъзнание на последните две поколения българи тотално е заличено и те вече са зомбирани; висшистите са изгонени; икономика, медицина, възпитание, образование... вече не съществуват; цели региони са обезлюдени; повече от един милион пенсионери живеят в животинство и умират от глад; вместо да отглеждат деца, жените отглеждат кучета и котки... и т.н., и мн.др. Окончателното бастисване е към края си!!! Царуват безотговорността, лъжата, алчността, тъпотата, подлостта, предателство...! Бог ще възнагради стремежите ви нещастни политици-дегенерати и ще ви натика в Казана! Защото: "Който не иска да изпълни Божията Воля, ще бъде вън от Царството Божие! Законът е строг и безпощаден!"!!!

kik

2019.06.19 | 16:53

1

Господина Сидеров с промития мозък. Един българин няма който да се казва ГОЦЕ нито пък има българин ЯНЕ. Въобще не сме един народ. Българите татари са поробители досущ като турците. Всичко що се нарича сега България е било Македонско преди златната орда да нахлуе. Българите са поробили тая земя благодарение на връзките си със златната орда. И понеже са били малко са започнали да говорят на македонски.

Гост

2019.06.19 | 22:01

5

ало маке, много я разбираш историята, дядо ти Тито ли ти я преподава

Бай Тошо

2019.06.19 | 18:17

4

Много си необразован човек.

2019.06.19 | 17:18

2

че той от къде да ги знае тия работи,това да нее ракия

Бай Тошо

2019.06.19 | 18:16

3

По големи глупости не бях чел.

Добави коментар

Водещи новини