Младен Маринов: Работим по превенцията, за да не се стига до извънредни ситуации от лошото време

  • 19 юни 2019 11:20

  • 273
  • 0
©

Нашата задача е да работим по превенцията, за да не се стига до извънредни ситуации. От средствата за превенция оставаме и резерв, който да се използва за възстановяване на щетите след природни бедствия.

Това каза на брифинг в Министерски съвет вътрешният министър Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,, който коментира темата с последните бури в страната. "Времето има най-различни прояви. Тази година има доста валежи, но това е в рамките на нормалното за сезона. С Министерството на земеделието отпуснахме 6 млн. лева за закупуване на противоградни ракети и открихме шест нови площадки. Площадките са открити в големите земеделски райони - в Хасково, в Пловдив. Според мен това допринесе много за предотвратяване на щети от градушките", категоричен беше Маринов.

"Пиратството носи лош имидж на България пред света. То вреди и на държавата, защото в случая има и сива икономика, укриване на данъци. Акцията беше мащабна и мисля, че дадохме достатъчно информация по случая", каза Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, по повод акцията от миналата седмица срещу кабелни оператори.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
273 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини