Стоян Мирчев: На този етап БСП показва, че не желае Корнелия Нинова да подава оставка

  • 14 юни 2019 08:38

  • 767
  • 8
Стоян Мирчев: На този етап БСП показва, че не желае Корнелия Нинова да подава оставка
©

Предложението партийната субсидия да стане един лев е формално извинение на Министерски съвет заради надвзетото финансиране и протегната ръка към Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в. Това заяви депутатът от БСП Стоян Мирчев по бТВ.

„Зад предложението се крият доста по-големи проблеми за самия премиер и ГЕРБ. Техните патерици в парламента – „Атака”, ВОЛЯ и НФСБ на тези избори показаха, че не могат да съберат обществено доверие, а Борисов е свикнал да има помощници в Народното събрание и сега протяга ръка към Слави Трифонов”, заяви депутатът.

Депутатът коментира, че все още не знае колко точно трябва да върнат БСП от надвзети партийни субсидии. Той допълни, че всички политически сили в парламента са единодушни, че парите трябва да се върнат. „Човекът на „Позитано 20”, който отговаря за тези неща е попитал, защото е имал съмнения, че сумата е по-висока, от Министерство на финансите не са му отговорили – казали са, че всичко е наред. Ако има вина, тя е във финансовото министерство, че не са проследили правилната сума”, каза народният представител.

Социалистът допълни, че в левицата има неразбирателство, но очаква по време на Конгреса ситуацията да се изясни.

„На този етап партията показва, че не желае Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за да подава оставка, особено в момент, когато ни предстоят избори. От цялата страна валят писма, в които пишат, че не е сега времето и въпреки че загубихме изборите – сме направили пробиви”, посочи депутатът. Стоян Мирчев заяви, че , за обедини симпатизанти извън твърдите ядра на партията. „Решение за Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на няма. Това е коментар на г-н Паргов. Може би той припознава като такъв човек Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. Тя е човек с авторитет в обществото, но преди да я коментираме, трябва да попитаме и нея какво мисли по въпроса”, посочи депутатът.

Последвайте канала на

Novini.bg
767 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Умник Гюро

2019.06.14 | 14:33

8

Няма пари за крадене, червени боклуци. БКП/БСП-терористи в урановите мини.

чичо

2019.06.14 | 13:33

7

Лекетата като Мирчев,Зарков, Свиленски и още други другари са в паника, гурото им изпадна в немилост и ще трябва да се захващат на работа някъде.

Избирател

2019.06.14 | 13:12

6

Не ни занимайте повече с вашта дрисла! Тая осрана лайнометка НИКОГА няма НИКОГА да стане министър/-предсестел на РБ! НИКОГА!
Такава мизантропка, гнусна лъжкиня, крадла, нагла манипулаторка, отмъстително и злобно същество може да управлява една единствена партия- БКП/БСП! Каквото ръководителката такава и партията! Лагерувашите на Спосрано 20 и техните лакеи като тоя брадат джхадист на снимката са нагли, долни, шизофренни олигофрени, нелечимо болни и жадни за власт, за да крадат!

Не си прав, Стояне,

2019.06.14 | 09:32

3

с тая седесарска къртица в БСП работата няма да върви, вън сините микроби от БСП.

Манчо

2019.06.14 | 12:17

5

Нинова никога не е била член на СДС ,НО БОРИСОВ СЕ ПРЕГЪРНА СЪС СДС ,ЗАЩОТО ИЗГУБИ ПОЧВА ПОД КРАКАТА СИ И СЕГА ЩЕ ПРАВЯТ ЗАЕДНО ИЗБОРИ. СДС-ЛИКВИДАТОРИТЕ САМО ТОВА ЧАКАХА-ВЕДНАГА ЖИВНАХА И ПОЧНАХА ПАК ДА ГОНЯТ КОМУНИЗМА , ОТ КОЕТО ГОНЕНЕ КАМЪК ВЪРХУ КАМЪК НЕ ОСТАВИХА В ДЪРЖАВАТА СЛЕД 1992 ГОДИНА.

ПАНЧЕВ

2019.06.14 | 12:10

4

КАКВА ОСТАВКА СЪНУВАТЕ БЕ -НИНОВА Е ЧОВЕКА ,КОЙТО ИЗДИГА БСП , А НЕ СТАНИШЕВ ! ПОСЛЕДНИЯТ Е ВИНОВЕН ЗА БЪРКОТИИТЕ В БСП , ЗАЩОТО :
1. ЗАЛОЖИ ДИНЕНА КОРА НА ПЪРВАНОВ И НЕ МУ ПОЗВОЛИ ДА СЕ ВЪРНЕ НА РАБОТНОТО СИ МЯСТО /ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БСП/ ,СЛЕД ИЗТИЧАНЕТО НА ДВАТА МУ МАНДАТА КАТО ПРЕЗИДЕНТ. ДЖЕНДЪРИТЕ НА СТАНИШЕВ ОБЯСНЯВАТ НА ПАРТИЙНИ СРЕЩИ И СЪБРАНИЯ ,ЧЕ ТОЗИ ЗАКОН НЕ ВАЖЕЛ ЗА ПАРТИЯТА - ТЯ СИ ИМАЛА УСТАВ. ТАКА ИМ ОТЪРВА И ЗА ТОВА РАЗЦЕПИХА ПАРТИЯТА.
2. ДЖЕНДЪРИТЕ НА СТАНИШЕВ ГЛАСУВАХА В ЕС ЗА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ И ГЕРБ - СДС САМО ТОВА ЧАКАХА. НА ЛЯВО И НА ДЯСНО ГОВОРЯТ В ТЕЛЕВИЗИИТЕ ,ЧЕ БСП ПЪРВОНАЧАЛНО ГЛАСУВАЛА ЗА КОНВЕНЦИЯТА , А ПОСЛЕ СЕ ОТМЕТНАЛА . ОЩЕ ЕДНО ПЕТНО ОТ СТАНИШЕВ.
ДА СИ ГЛЕДА ТАМ НЕГОВИТЕ НЕЩА В ЕС И ДА НЕ СЕ БЪРКА В РАБОТАТА НА НИНОВА.

Павлин

2019.06.14 | 09:25

2

„Човекът на „Позитано 20”, който отговаря за тези неща е попитал, защото е имал съмнения, че сумата е по-висока, от Министерство на финансите не са му отговорили – казали са, че всичко е наред.”
Този т.нар. депутат май не знае какво да лъже. Един човек имал съмнения, затова бил питал, пък не му отговорили, но в същото време му казали, че всичко е наред. Пълни простотии!

2019.06.14 | 09:08

1

Дундурикайте си я змита халал да ви е

Добави коментар

Водещи новини