Петър Витанов ще е председател на Делегацията на българските социалисти в ЕП

  • 08 юни 2019 11:36

  • 1191
  • 0
Петър Витанов ще е председател на Делегацията на българските социалисти в ЕП
© Фейсбук

Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее ще е председател на Делегацията на българските социалисти в ЕП. Това става ясно от "Фейсбук" страницата на Българската социалистическа партия.

Новоизбраните членове на Европейския парламент от "БСП за България" проведоха своето първо заседание на 7 юни 2019 г. За председател на Делегацията на българските социалисти в ЕП бешеизбран Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее. Цветелина ПенковаЦветелина ПенковаЦветелина Пенкова е родена на 19.02.1988 г. в София. След обучението си в Софийската математическа беше утвърдена като ковчежник. Преизбран беше Станислав Котцилков за секретар на Делегацията. На своето учредително заседание, членовете на ЕП обсъдиха приоритетните за България въпроси, по които е важно да работят в предстоящия си мандат като евродепутати.

На срещата беше обсъдено и разпределението на българските евродепутати от "БСП за България" в комисиите интерпарламентарните делегации на ЕП, както и възможността в ръководството на Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в ЕП да бъде предложен Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Последвайте канала на

Novini.bg
1191 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини