Депутат от БСП: Политиката ни е цирк - актьорите се сменят, но един и същи продава билетите

  • 07 юни 2019 08:48

  • 1385
  • 2
Депутат от БСП: Политиката ни е цирк - актьорите се сменят, но един и същи продава билетите
© Нова телевизия

От вчера чувам една и съща опорна точка от противниците на ГЕРБ – че търсим кризисен пиар. ГЕРБ няма нужда от подобно нещо. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, по повод одобрения от бюджетната комисия проект на премиера Борисов за 1 лев партийна субсидия.

ГЕРБ е първа политическа сила, а е и последователна партия. Проектът на решението датира още от 2016 година, след проведения референдум. Да се обвини ГЕРБ в популизъм в този момент е абсолютно несериозно, подчерта Атанасова.

Изборите ясно показаха, че българските граждани нямат доверие в политическата система. В момента големите теми са увеличаването на цената на тока, падането на цената на петрола на световните пазари, при което цените на горивата у нас не помръдват, заяви депутатът от БСП Явор Божанков. В крайна сметка Европа ни каза: "Няма да ви приемем в Шенген". Намаляването на субсидията на 1 лев е класически пример за отклоняване на вниманието. 1 лев субсидии няма да реши нито един проблем. Субсидията не може да е твърде малка, защото партиите ще отидат в ръцете на олигарсите, заяви социалистът.

В момента на политическата сцена се появява Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в. Българската политика представлява цирк. Актьорите се сменят, но един и същи продава билетите – задкулисието, каза още Явор Божанков.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1385 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.06.07 | 10:30

2

Политиката е цирк, а БСП е клоуна.

ZICO

2019.06.07 | 09:23

1

i ti kopele cherveno ,si nai golemija zirkadjija

Добави коментар

Водещи новини