Цвета Караянчева присъства на Празника на розата в Казанлък

  • 02 юни 2019 14:50

  • 646
  • 2
Цвета Караянчева присъства на Празника на розата в Казанлък
© нар

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на присъства на Празника на розата в Казанлък и на ритуала „Розобер“ в розовите градини край града.

Тя се включи в празничното шествие в центъра на Казанлък.

"За поредна година сме в тази благодатна равнина, в долината на тракийските царе, на розата, на древните традиции и на динамичното бъдеще", заяви Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на в приветствието си към жителите на града. Тя им благодари за трудолюбието и гостоприемството, за това, че поддържат своите традиции и ги предават на идните поколения.

Председателят на парламента пожела на младите хора да останат тук не само заради любовта към родния край, но и защото имат възможности за работа, образование и култура.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
646 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Росен

2019.06.02 | 17:24

2

ТИЯ ДАНАКОЗАПЛАТАДЖЙИ СИ ЖИВЕЯТ КАТО ЦАРЕ В БЪЛГАРИЯ. СКОРО ПАК ЩЕЛИ ДА СИ ГЛАСУВАТ В Б. Г ПАРЛАМЕНТА ВДИГАНЕ НА ЗАПЛАТИТЕ БИЛО ИМ МАЛКО (ТРУДОВО ВЪЗНАГРАОДЕНИЕ). ОТ ОКОЛО 8000 ЛВ. КАКВО ДА ГЛАСУВА ЗА ТАКИВА ИВАН ИНВАЛИДА НА54г. С ГЕНОЦИД ПЕНСИИКАТА ОТ 287 ЛВ. ПЕНСИИКА ОЗНАЧАВАЩА ГОВОРЕЩА БЕЗГЛАСНО ДА ГО ДУХАТЕ БЕ ПЕНИОНЕРИ ИНВАЛИДИ БАЛАМУРНИЦИ. ЩОМ СИ ТРАЕТЕ И НЕ МИТИНГУВАТЕ ПРОТЕСТИРАТЕ ВЪЗМУЩАВАТЕ ЗНАЧИ СТЕ ТАКИВА.

ето

2019.06.02 | 15:28

1

ТОВА Е КРАДЛИВИЯ НИ "ЕЛИТ"- ЗАСТАРЯВАЩИ ТЕТКИ ,КАТО ПЕКИНСКАТА ПАТИЦА. НЯМАМЕ НИКАКЪВ ШАНС ДА ОЦЕЛЕЕМ ,СЛЕД ТЕХНИЯ ГЕНОЦИД.

Добави коментар

Водещи новини