Йордан Цонев с коментар за Делян Пеевски, ВМРО и Доган

  • 30 май 2019 08:24

  • 2495
  • 6
Йордан Цонев с коментар за Делян Пеевски, ВМРО и Доган
© Нова телевизия

Нашите гласоподаватели обичат Пеевски и гласуват за него. Това не е спекулация. Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на често обикаля из страната, за да върши работа. Поради съображения за сигурност тези му изяви не са публични .Това да се откажеш от евродепутатско място е практика в цяла Европа. Решението бе взето общо от групата на ДПС. Това заяви зам.-председателят на ПГ на ДПС Йордан Цонев в сутрешния блок на Нова телевизия. 

"Имахме цели, които искахме да постигнем и успяхме. И Ахмет Доган ни поздрави за това. Доган е икона в ДПС. Всички в партията ни оценяват работата на Доган", каза още той.

"Преференциалният вот е инструмент, който не е много чист. Преференцията не е онова, за което я представят. Нашите гласоподаватели не използваха масово преференциите, тъй като и ние ги агитирахме да не го правят", разкри Цонев.

"Резултатът от тези избори показва, че формулата на властта не действа в България. Хората искат политика, която ще върне децата им в България. Децата на страната ги няма - те са на гурбет", коментира зам.-председателят на ПГ на ДПС.

"Искаме да направим програма, която да издърпа сектори от по-успешни такива. Например ИТ секторът може да помогне на други по-недоразвити сектори. Искаме да се направи програма с приоритети", завърши Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2495 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
к

2019.05.30 | 15:36

6

'Нашите гласоподаватели не използваха масово преференциите, тъй като ...' са неграмотни и ще пратят не когото трябва!

nix

2019.05.30 | 10:08

5

Данчо, какъв е тоя олигофрен бе то пак добре стана че не го пуснах те из Европата. Ама той две думи на кръст не може да каже, какъв бизнесмен какви два лева не знам. Да ви имам интелектуалния капацитет на партията :).

ХА ХА ХА ХА

2019.05.30 | 10:02

4

Данчо , Данчо до вчера разнасяше " Кока- кола" по морето сега голям "политик" стана .

Само питам

2019.05.30 | 10:00

3

Защо тоя глупак го наричат Данчо - ментата ???

коко

2019.05.30 | 09:53

2

и къде е коментара за МВРО,че не го видях?

Този няма срам

2019.05.30 | 09:53

1

Обиколи всички партий - лакей за своя джоб алчност предателство!

Добави коментар

Водещи новини