Борисов отговори на Радев: Не съм малоумен и кьорав! Ясно е, че не е еднакво отдалечен от всички партии

  • 09 май 2019 16:38

  • 12831
  • 69
© Министерски съвет

"Първо искам да честитя Деня на Европа. Исторически това е ден, в който всички празнуват – отървали сме от фашизма, и в същото време днес се намираме в една обединена ЕвропаВиждате днес една Германия, която е победена във Втората световна война, е най-силната икономика в Европа. Историята е много интересна и всеки трябва да си вади изводите. Виждате какво говорят популисти и социалисти. Всеки трябва да си прави сметката".

Това заяви пред българските журналисти премиерът Борисов Борисов след приключването на работната сесия на Неформалното заседание на държавните и правителствените ръководители на страните членки на ЕС в румънския град Сибиу. "Говорих много за Западните Балкани, за конфликтите, които зреят там. Има огромен напредък, надявам се догодина Берлинския процес да продължи в София. Отчита се направеното от България. По отношение на кохезионната политика е направено много, но в най-важната сфера - увеличаване на доходите в нашия регион, трябва да работи още по-активно. Обсъдихме и темата за общата отбранителна способност. Трябва да видим само на думи ли ще има обща европейска армия или и на дела. Има още много да се говори. Това казах и на колегата на Кипър - как да те защитим, като няма обща отбранителна политика. Само с критични бележки не става да помагаме", разкри Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

"След евроизборите ще се правят много тежки конфигурации. Всичко ще стане на базата на големи компромиси. Аз винаги съм казвал да се гласува за системните партии. Сега, ако кажа номера на бюлетината, ще го вземат за предизборна кампания и за това казвам системните партии. Ние седим зад Манфред ВеберМанфред ВеберМанфред Вебер – германски политик. Манфред Вебер е роден на 14 юли 1972 г. в баварското селище, социалистите зад Манфред ВеберМанфред ВеберМанфред Вебер – германски политик. Манфред Вебер е роден на 14 юли 1972 г. в баварското селище. Всяка една от партиите ще тръгне да търси консултации за мнозинствата и постовете", каза още министър-председателят.

"Президентът прави всеки ден политическа кампания с държавни пари. Аз нямам спор с него. Вместо да каже на своите хора да се върнат в парламента, защото да се водиш на работа и да не стъпваш в парламента не е нормално. Аз дадох отчет за всеки свой ден, откакто сме в кампания. Ако той е против да се купят автобуси на децата и да спрат да се носят хората на ръце в болницата в Ямбол, да излезе и да каже - аз съм против. Днес Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на отново взе страна. Да му припомня ли на кой пленум отиде? Неговите хора случайно ли попадат в листата на БСП? Опитват се да ни правят на кьорави. Той с държавните пари води кампания. Всяко едно негово изказване е срещу управлението. Завчера говорихме за училището в Долна Митрополия и той каза колко се радва, а днес съвсем друго говори. Ще решим с колегите от ГЕРБ дали да не съзираме ЦИК и за неговите изяви. Колкото и да съм толерантен, не съм малоумен. Ясно е, че Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на не е еднакво отдалечен от всички партии. Колкото Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното беше отдалечен от ГЕРБ и БСП, толкова е и Радев. Няма защо да правим спекулации по темата", категоричен беше Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по повод днешното изказване на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
12831 69

Свързани новини

Коментари 69

Добави коментар
бубулина

2019.05.15 | 09:43

69

А вие знаете ли биографията на др. Радев?- усетил се е че е мъж та 38 години, създал семейство и на 52-53 се почувствал голям мъжага и хукнал по фустата на разгонената кобила Деси и си зарязал жената и децата. Сега все ни говори за МОРАЛ, само че не го виждам къде е. Това се казва истински комунист с принцип- не ме гледай какво правя, а ме слушай какво говоря!!!!!!

jordanka

2019.05.15 | 09:26

68

Да не би др. Радев да не е бил комунист. Само че горе упоменатите са се отказали, защото са разбрали че по ненавистен строй от комунизма няма, а той си остава непросветен и зъл комунист!!!!!!!!!

Кок

2019.05.09 | 23:24

56

Моля четящите да отделят 5 минути и да напишат в google : Бойко Борисов...Моля да погледнете биографията на този индивид в Wikipedia,,,,,и послед коментирайте. "ББ Завършва средното си образование в Банкя. В гимназията е секретар на комсомолската организация на класа.[2] През 1977 година кандидатства във Висшата специална школа „Георги Димитров“ на МВР в Симеоново, във факултет „Държавна сигурност“. Приет е обаче във факултета „Противопожарна охрана“.
Вие разбирате ли за какъв първобитен индивид става на въпрос. По-надолу е десерта, написан от американците......Помислете, българи.....

Йорданка

2019.05.15 | 09:08

67

Да не би др. Радев да е завършил в Англия- гимназия в Хасково и след това едно училеще в Долна Митрополия. Защо принизявате нашите учебни заведения, само и само да уплюете някого. Добре че беше отявлен комунист, че Първанов го изпрати малко в Америка, че да има с какво да се перчи пред такива като вас и кобилата Деси.

Kok

2019.05.10 | 15:41

65

След като има непросветени, които още го защитават, очевидно има и такива, които не му знаят биографията....Всеки да се води от логиката,,,,Писна ми да ме водят като овце, особено мутрите от ГЕРБ за последните 10 години. В край на сметка това е прислуга,,,,

2019.05.10 | 00:27

58

Кой не знае биографията на другаря Борисов ?

тттттъпТ

2019.05.10 | 15:52

66

Много червен нашия президент. Да му свършва мандата и да си го прибират КУРнелия и Решетников. До сега не е свършил нищо съществено, освен да е все опозиция и да критикува. Едва ли ще е така популярен в Европа и света след мандата си. Дори Първанов ще се окаже по-достоен президент от тоя муньо!!!

ДЕЖУРНИТЕ герберастки ФАЛШИВИ ТРОЛОВЕ

2019.05.10 | 11:09

64

ИВАН ДИМИТРОВ и ИЛИАНА ДИМИТРОВА.

????

2019.05.10 | 10:21

63

"ДругарЮ-господин" Борисов,ВРЕМЕ е!!! Не се ИЗЛАГАЙТЕ повече,иначе наистина ще ПОВЯРВАМЕ,че освен ПРОСТ Сте МАЛОУМЕН и КьОРАВ!!!

Туй да запомните!

2019.05.10 | 05:09

59

ПО ДОБРЕ ПРЕСТЪПНИК - ОТКОЛКОТО КОМУНИСТ НА ВЛАСТ!

ОТ КУР_ЗА_БКП-2 "ГРЕБ и ЧУК" ДО Туй да запомните!

2019.05.10 | 08:55

62

ТЪПАКО ГЕРБАВ, АМА ПОЖАРНИКАРА "БУДА" Е И КОМУНИСТ, И ПРЕСТЪПНИК

2019.05.10 | 08:51

61

Под името на Ivan Dimitrov пише кмета на Симитли който ашладисва боика.

Тралала

2019.05.10 | 08:15

60

Напротив, малоумен си и си прост.

Да бе, да

2019.05.10 | 00:26

57

"Не съм малоумен и кьорав!"

Всички слепци осъзнават, че са слепи – факт.

НО НЯМА НА СВЕТА ИДИ0Т(МАЛОУМЕН), КОЙТО ДА СИ ПРИЗНАЕ, ЧЕ Е ИДИ0Т – ФАКТ!

Добави коментар

Водещи новини