Борисов разговаря с ВМРО за проблемите с битовата престъпност и агресията срещу полицаи

  • 30 април 2019 14:44

  • 502
  • 2
Борисов разговаря с ВМРО за проблемите с битовата престъпност и агресията срещу полицаи
© Novini.bg

Патриотите от ВМРО се срещнаха с премиера Борисов за проблемите с битовата престъпност и агресията срещу служителите на реда.

Днес в Министерския съвет се състоя среща с народните представители от ВМРО във връзка с зачестилите случаи на циганска агресия срещу служители на МВР и Министерство на отбраната. На срещата присъстваха Ангел Джамбазки, Александър Сиди, доц. д-р Милен Михов, Юлиан Ангелов, Красимир Богданов, Атанас Стоянов, както и заместник-министърът на правосъдието от квотата на ВМРО проф. Николай Проданов.

Припомняме, че вчера след поредното циганско меле в Куклен, при което пострадаха двама полицаи и беше счупена патрулна кола, ние - Патриотите от ВМРО, отново поискахме спешното приемане на Концепцията срещу циганизацията, предложена от заместник министър-председателя по обществен ред и сигурност, министър на отбраната и лидер на ВМРО - БНД Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността. Отново поискахме служителите на реда да получат неприкосновеност и настояхме внесените в НС законопроекти за неизбежната отбрана, а именно отпадането на бързото производство за тежки престъпления, отпадането на "споразуменията" с Прокуратурата и повишаване на наказанията за маловажни кражби да бъдат придвижени и гласувани в спешен порядък.
Бяха обсъдени проектите за модернизация на армията.

Всички тези теми бяха подробно представени и обсъдени с министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

Владимир Василев
502 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
asa

2019.04.30 | 15:51

2

не е битова, а е циганска, майка ви проста

Илф и Петров

2019.04.30 | 15:28

1

Дрън дрън и от двете страни.За 30 години циганска престъпност нищо не направиха,сега ще хвърлят малко прах в очите,докато им размаха пръст Брюксел и Сорос.Решение-метла за оялите се управляващи.

Добави коментар

Водещи новини