Антоанета Христова: Едва ли идеолозите на "апартаментгейт" са очаквали такъв ефект

  • 26 април 2019 08:11

  • 8602
  • 38
© Кадър: БТВ

Идеолозите, които сътвориха "апартаментгейт", защото това беше подготвена атака срещу управляващите, едва ли са очаквали такъв ефект да произведе този скандал. В този скандал имаше замисъл, тъй като бе черен пиар, насочен срещу ГЕРБ. Това заяви в сутрешния блок на bTV политическият психолог проф. д-р Антоанета Христова по повод скандала с имотите на властта.

,,В резултат от "апартаментгейт" видяхме, че политикът не е равен на гражданина, макар че и двамата могат да извършат една и съща грешка. В тези апартаментни скандали моралът стана актуална тематика, а ГЕРБ започна да се прочиства, зададе стандарт за реакция'', посочи Христова и допълни, че усещането за несправедливост рони престижа на всички политици.

По думите ѝ премиерът Борисов има право да бъде ядосан, тъй като правителството е сторило много за страната и е нормално сега да светят всякакви лампи.

,,Всички социологически данни в момента са в рамките на статистическата грешка. Имайте предвид че от днес започва същинската предизборна кампания, а датата 26-и май ще бъде много важна за всички политически партии'', отбеля още Христова.

Последвайте канала на

Владимир Василев
8602 38

Свързани новини

Коментари 38

Добави коментар
Ели

2019.04.29 | 22:23

38

Права е в едно, че едва сега се вадят сделките с апартаментите на властимащите и придворните им. Всичко друго е една голяма шпакла за ГЕРБ.
Обаче никой не може да ме убеди в това, че след като е извадено на светло от БСП, значи не е вярно. Самите управляващи така се омотаха в собствените си опити да кажат на черното бяло, че то стана не черно, а синьо -черно дори вече лилаво-черно.
А, да не забравя шедьовъра на Цачева, че си харесала дупка и платила за апартамент.

Умник Гюро

2019.04.29 | 18:26

37

Крайно е време терористите от БКП/БСП да се тикнат в урановите мини. Там ще могат на воля да си строят белите къщурки за гости и светлото комунистическо бъдеще. Българският народ също ще може най-сетне да сe отърве от тези мракобесници и сериални престъпници. Анатема.

Lyubo Angelov член на ПП АТАКА - Бургас

2019.04.27 | 06:24

36

КОЛЕГИ ,НЯМА ЗАПЛАТИ.ЦВИНОКИО ГИ Е ОТКРАДНАЛ ОТ ОФИСА НА ГЕРБ.НА ТРЪГВАНЕ ,НАМЕКНАЛ ЗА ДЕВЕТИ АПАРТАМЕНТ ОТ "ЕВТИНИТЕ " НА АРТЕКС.СПИРАЙТЕ ДА ТРОЛИТЕ И ДА ГО ТЪРСИМ ,КРАДЕЦА ДОЛЕН.

Умник Гюро

2019.04.26 | 13:12

21

Крайно е време терористите от БКП/БСП да се тикнат в урановите мини. Там ще могат на воля да си строят белите къщурки за гости и светлото комунистическо бъдеще. Българският народ също ще може най-сетне да си отърве от тези мракобесници и сериални престъпници. Анатема.

миии

2019.04.27 | 05:47

35

със колегата Умник Гюро сме гадни тролове от платения сайт на ШАЙКАТА. НО ШЕФОВЕТЕ - ТИКВАТА И ЦВЪКИ ,НИ ЦАКАТ СЪС ПАРИТЕ.ОБЕЩАВАТ ЕДНИ ПАРИ ,А ПОСЛЕ НИ ДАВАТ ДРУГИ. ГАДНИ КРАДЛИВИ ГЕРБЕРАСТИ СА.

2019.04.26 | 14:45

25

Заедно с терористите от БКП/ГЕРБ.

миии

2019.04.27 | 05:46

34

със колегата Умник Гюро сме гадни тролове от платения сайт на ШАЙКАТА. НО ШЕФОВЕТЕ ТИКВАТА И ЦВЪКИ ,НИ ЦАКАТ СЪС ПАРИТЕ.ОБЕЩАВАТ ЕДНИ ПАРИ ,А ПОСЛЕ НИ ДАВАТ ДРУГИ. ГАДНИ КРАДЛИВИ ГЕРБЕРАСТИ СА.

КРУМ УСАИНСКИ-КРУПНИК

2019.04.27 | 05:45

33

ЦЪРВУЛИ СА ТИКВАТА И ЦВИНОКИО. КАРАТ НИ ДА ПИШЕМ ТУК ПО ЦЯЛ ДЕН ,А ПОСЛЕ НЯМАЛО ПАРИ..ЩЕ ИМА СЧУПЕНИ ГРОБАРСКИ КРАДЛИВИ ГЛАВИ СКОРО.КАЗАХ.

Крадецът

2019.04.26 | 22:04

32

Е любимият герой на нас Българите и така се плюем, че всичките сме " гола вода", та не ни стигат кърпите за да се избършем. Това се превръща нещо като национален спорт.

ххх

2019.04.26 | 15:54

27

" Започнаха да се полагат стандарти как трябва да се реагира.." Ами дори само това да е ползата , ГЕРБ вече водят пред БКП.Просто защото при БКП няма нови стандарти,при тях всичко се потулва по комунистически и виновните се бранят като Сталинград.При тях дори старата идеологема " ...партията никога не греши,греши отделния човек..." отдавна не действа.По онези времена такива като Нинова,Йончева, Добрев....всички престъпили закона ,щяха да са лишени от партийна принадлежност и съдени като безпартийни престъпници.... Те за това ГЕРБ печели и ще печели и занапред.

2019.04.26 | 21:22

31

ГЕРБ = БКП

Lissa

2019.04.26 | 21:02

30

И︆︆ск︆︆аш л︆︆и да с︆︆е на︆︆ме︆︆ри ж︆︆ен︆︆а за ед︆︆на н︆︆о︆︆щ? Д︆︆об︆︆ре до︆︆шл︆︆и на >︆︆>︆︆> w︆︆w︆︆w.︆︆S︆︆e︆︆x︆︆y︆︆d︆︆r︆︆o︆︆m.︆︆C︆︆o︆︆m
***************************************************************
Не в момента с момичета? Да, всички хора обичат големи неща и дълги действие. Опитайте >︆︆>︆︆> >︆︆>︆︆> w︆︆w︆︆w.︆︆X︆︆X︆︆m︆︆ac︆︆ho.︆︆C︆︆o︆︆m

2019.04.26 | 19:26

29

Г-жо Христова,разбираемо е да говорите така ,ако получавате субсидии от управляващите,но ако наистина говорите като професионалист не може да казвате,че идеолози са сътворили апартаментгейт и правилно Борисов се ядосвал,защото направил много за държавата,никой нищо не е сътворил,хубаво че лъсна публично този въпрос да види народа,защо държавата ни е най бедната в ЕС ,а управляващите тънат в лукс,много направил Борисов,но не казвате за коя държава,защото гражданите на България не са усетили направеното добро,това че реже ленти по магистралите,а не вижда окаяното състояние на болниците,където се лекуват българските граждани ,какво е ? Но може би вие не се лекувате в такива болници

Добави коментар

Водещи новини