Работата по проекта на Стратегията за детето е спряна

  • 25 април 2019 16:13

  • 996
  • 5
Работата по проекта на Стратегията за детето е спряна
© Novini.bg (архив)

По разпореждане на министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г работата по проекта на Националната стратегия за детето (2019-2030 г.) е спряна поради породилите се негативни обществени реакции на част от обществото.

Това съобщиха от пресцентъра на министерството на труда и социалната политика. Целта на документа никога не е била да отнема децата от техните семейства и да противопоставя интересите на децата и техните родители.

Въпреки това Министерството на труда и социалната политика отчита реакциите на обществото и породилите се страхове в резултат на спекулативни интерпретации на заложените в проекта на стратегията мерки.

Държавата няма да решава вместо родителите или да изземва правата им. Подкрепата и грижите за детето и родителите са свързани. Най-добрата среда за детето е неговото семейство. За всички нас е важно да имаме общо разбиране за развитието на следващите поколения българи.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
996 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
гост

2019.04.28 | 11:42

5

Модератора, защо не пускаш коментари с въпрос - Откъде накъде във вътрешните дела на държавата се намесват НПО, които са прости лобисти, а не са партии с реална поддръжка от поне 4% единно мислещи.

гост

2019.04.28 | 11:39

4

Докато не забранят на НПО да се намесват във вътрешните дела на държавата, непрекъснато ще се сблъскваме с подобни случки. Между другото, ако някое НПО иска да си налага лобистките идеи и да прокарва закони, тогава да си направи партия и да събира гласове на единно мислещи. Ама не го правят защото знаят, че каузата е загубена. Повечето НПО са боклуци и утайки.

Lissa

2019.04.25 | 21:13

3

И︆︆ск︆︆аш л︆︆и да с︆︆е на︆︆ме︆︆ри ж︆︆ен︆︆а за ед︆︆на н︆︆о︆︆щ? Д︆︆об︆︆ре до︆︆шл︆︆и на >︆︆>︆︆> w︆︆w︆︆w.︆︆S︆︆e︆︆x︆︆y︆︆d︆︆r︆︆o︆︆m.︆︆C︆︆o︆︆m
***************************************************************
Не в момента с момичета? Да, всички хора обичат големи неща и дълги действие. Опитайте >︆︆>︆︆> >︆︆>︆︆> w︆︆w︆︆w.︆︆X︆︆X︆︆m︆︆ac︆︆ho.︆︆C︆︆o︆︆m

ддд

2019.04.25 | 17:09

2

боко истамбулеца пак го играе добрия цар и лошите боляри. неговите хора прокарват западната джендър идеология под различни форми, ако мине мине, ако хората се развикат тогава излиза вожда винету и казва хау. все едно не са взели парички да ни продадат и децата.

асд

2019.04.25 | 16:57

1

гробарите, в частност боко тиквата и оня травестит майката на нацията са ни продали и децата на западните си господари содомити. навремето червените терористи ни вземаха имотите и имуществото на дядовците ни, но на децата не посягаха. тия либерал червени капиталисти, ни взеха всичко, сега посягат и на децата ни. боклуци продажни

Добави коментар

Водещи новини