Цветанов: Кампанията за европейските избори ще бъде мръсна, а за местните – още по-мръсна

  • 16 април 2019 21:13

  • 1830
  • 10
Цветанов: Кампанията за европейските избори ще бъде мръсна, а за местните – още по-мръсна
© Пресцентър ГЕРБ

Победа на евровота ще даде тласък на подготовката ни за местните избори. Разликите в успехите на правителствата на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и това на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 са видими дори и на международната сцена. Тогава правителството на БСП бе изпаднало в международна изолация, а страната – със спрени еврофондове. Докато сега премиерът Борисов е един от най-уважаваните лидери в ЕС, а страната ни няма загубени европейски средства. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предиборен щаб на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в Костинброд, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ.

Той присъства на среща на местната структура на ГЕРБ, която се проведе в НЧ "Иван Вазов 1947" - гр. Костинброд. На събитието присъстваха още областният координатор на ГЕРБ-София област Галя Георгиева, народният представител от ГЕРБ Васил Цветков, общинският ръководител на ГЕРБ-Костинброд Борислав Борисов, кметът на община Годеч Радослав Асенов, зам.-областният управител на София област Николай Николов, председателят на Общински съвет Костинброд д-р Атанас Тенев, общинското ръководство на ГЕРБ-Костинброд, както и членове и симпатизанти на партията. Домакин на срещата бе кметът на община Костинброд Трайко Младенов.

Не знам дали по време на предстоящата кампания от БСП ще говорят изобщо за европейски политики – както подобава на подобен тип избори, сподели Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и допълни, че ПП ГЕРБ иска да има 7, а защо не и 8 евродепутати.

Ще бъде много мръсна кампанията на европейските избори, а още по-мръсна ще е на местните, обясни зам.-председателят на ГЕРБ и призова актива на ГЕРБ в Костинброд да бъдат изключително активни в следващите месеци. Бъдете постоянно в диалог с хората, говорете им, покажете кой наистина е свършил нещо както на местно, така и на национално ниво, обърна се към присъстващите той.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа отбеляза, че правителството води последователна политика за увеличаването на доходите. Икономиката ни работи отлично, а контрабандата е свита до рекордно ниски нива. Всичко това позволява да отделяме допълнителен ресурс, с който да се повиши стандарта на живот на хората, уточни той. Същото важи и за пенсиите – вдигнахме минималната пенсия до 200 лв., а по Коледа и Великден българските пенсионери вече традиционно получават надбавки. Важно е да премахнем множеството фалшиви ТЕЛК-ове, защото заради тях се губят милиарди, коментира зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветанов съобщи, че до този момент ПП ГЕРБ е подписала споразумение за политическо партньорство със СДС, "Обединени земеделци" и ПП "Никола Петков", като дори предстои подписване с още политически сили. Водим се както от призива на председателя на ЕНП Жозеф ДолЖозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, председател на групата на Европейската народна партия в Европейския за обединение на десните гласове, така и от убеждението си, че диалогът е формулата за успеха, а не омразата, сподели той.

По темата с интеграцията на ромите, зам.-председателят на ГЕРБ изрази мнение, че политиците в България трябва да гледат тези хора не само по време на избори, а наистина да се мисли за устойчив и дългосрочен процес на интеграция, както в социална, така и в образователна насока.

Предишното управление на Костинброд остави тежко наследство. Нещата обаче сега са коренно различни. На 3 май е официалното откриване на централния градски площад в Костинброд. Много неща се направиха в града, той се модернизира и всичко това бе дълго чакано от хората. През следващия месец ще стартира рехабилитацията на трите километра, преминаващи през територията на община Костинброд – част от първокласния път София-Видин през прохода "Петрохан". Както в Костинброд, така и в страната – промените са видими и се оценяват от хората, подчерта в заключение Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1830 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2019.04.16 | 23:50

10

Скоро двамата разбойника на върха на Шайката ще се хванат за гушите.

Неизвестен

2019.04.16 | 23:42

9

Ами като бъркате непрекъснато в кацата с мед,ще е мръсна.Където и да почукаш,все смърди.

АнаТема,Цвъки!

2019.04.16 | 23:32

8

Време е да изровим паветата пред Коня и да напълним с тях асансьорната кабина на Пунта Мара.Само така може да се блокира възможността да не ходи повече по сатанински "молитвени закуски"за сметка на "мат*реала",

ЕЛ ДУПО

2019.04.16 | 23:22

7

цвъки НАГЛЕЦ, КРАДЕЦ И ПОДЛЕЦ.

този веднъж да каже истина!

2019.04.16 | 23:09

6

„Ще бъде много мръсна кампанията на европейските избори, а още по-мръсна ще е на местните.“

Как няма да е мръсна, СЛЕД КАТО ТИ СИ АКТИВЕН УЧАСТНИК?

Ами тя, КАМПАНИЯТА Е КАТО ТЕБ – МРЪСНА, МНОГОАПАРТАМЕНТНА МОЛИТВЕНА ЗАКУСКО!

1

2019.04.16 | 22:13

5

Цвъки, срама нямаш. Скрий се някъде и не се показва.

2019.04.16 | 21:50

4

Цецко... Ще ти дам 5 лева само и само да не се показваш повече! Ако пушиш, и кутия цигари с кибрит бонус...

БГ

2019.04.16 | 21:49

3

Цецо, хвалиш се, нали ? Ние знаем...

2019.04.16 | 21:36

2

Покупката на луксозен апартамент в изискан Софийски квартал на цената на Ямболска панелка е взимане на подкуп от строителния предприемач. Зрелищен арест, съд и затвор веднага.

гост

2019.04.16 | 21:23

1

Ми то по голям мръсник има ли

Добави коментар

Водещи новини