Марешки: Случката в Габрово е инсценирана от партии с позатихнал рейтинг

  • 12 април 2019 13:02

  • 4949
  • 9
© Novini.bg

Пред журналисти в Народното събрание лидерът на "Воля" Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 изрази съмнение, че побоят над продавача от тримата роми в Габрово е инсцениран, предаде репортер на Novini.bg

По всичко личи, че случката в магазина в Габрово е поредна инсценировка, която партии с позатихнал рейтинг правят предизборно, за да се опитат да възбудят интереса към тях. Това е отчаян опит да покачат отново своя рейтинг, загубен от реалните действия в българската политика и в Европейския парламент на такива като консервативната коалиция между Ангел Джамбазки и Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва, които на практика гласуваха за това в Брюксел да съществува трети пол, четвърти, пети и шести, като по този начин да бъркат в мозъците и на нашите деца и да ги карат да се съмняват дали са момченца, момиченца или нещо друго, заяви Марешки.

Кукловодите реално не са сметнали ефекта от това, че българският народ има нетърпимост към тези неща и няма да разбере, че участва в този долнопробен сценарий и абсолютно спонтанно ще излезе на протести. И се получава така, че заради 1-2% повече рейтинг на някой самозабравил се политик, ние сме готови да направим гражданска война", коментира той. Да използваш тези настроения, да предизвикваш безредици, да използваш народа за партийните си цели е грозно и присъщо само на предатели и слаби политици, посочи лидерът на "Воля".

От "Воля" се обявяваме категорично против опитите на която и да е партия да се заиграва с националната сигурност, за да спаси рейтинга си, каза Марешки. Такова предизборно заиграване според него е безотговорно и показва липса на патриотизъм. 

Не мога да повярвам, че един силов вицепремиер може да падне толкова ниско, че да се оправдава в тази ситуация с кмета на Габрово, коментира Марешки. Според него това показва безсилие и липса на държавническо мислене. По думите на Марешки концепцията за интеграция на ромите, предложена от вицепремиера Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, предизвиква огнища на напрежение. Разединените патриоти не могат да въведат ред помежду си, та камо ли ред в държавата или в Европейския парламент, коментира още лидерът на "Воля".

 

 

 

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4949 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
така е

2019.04.12 | 14:54

9

Това напрежение, тези протести са породени от симпатизанти на БСП и ДПС. Те си мълчат .

2019.04.12 | 13:53

6

Магарешки е ...... магаре

Аз

2019.04.12 | 14:34

8

Така е - но и е прав! Това, което правите сега, ще се стовари върху вашите/НАШИТЕ внуци! Тази сметка правите ли си?! Или вас не ви интересува как ще живеят внуците ви! Вие искате тук и сега...... Само не мога да разбера какво искате?!

Бонара

2019.04.12 | 14:26

7

Ах този неоглозган кокал колко е по печелиш От Аптеките Бензиностанциите Не е За Изпускане !Сладко Нещо еДаси Н С ! Ха. Хииииий?

уффф

2019.04.12 | 13:45

5

И тоя палячо...

ОЩЕ ЕДНА ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУТКА

2019.04.12 | 13:09

1

СИ ЗАМИНАВА ЗАВИНАГИ.СЛЕДВАЩИТЕ СА ОБЕДИНЕНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ-ВИНКЕЛА,ХАХОТО,ШОПАРА и ДЖЕНДЪРА ДЖАМБАСКИ.

2019.04.12 | 13:31

4

Накрая Баце ще изгаси осветлението и ще затвори вратата.

Димитър

2019.04.12 | 13:21

2

В кой сън ги бълнува тези глупости?Войводиново,Катуница и т.н.т също ли бяха инсценировки?Пий си хапчетата и не настройвай обществото,то и без това става голяма каша.Опасни са подобни размирици и да,те могат да доведат до гражданска война,но за това едва ли ще са виновни тези,които искат да приложат някакъв ред и концепции за справянето с тези проблеми.

2019.04.12 | 13:26

3

та ева в червения тролски г*з да те ева

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини