Валери Симеонов отговори на Димитър Байрактаров

  • 11 април 2019 21:32

  • 2936
  • 3
Валери Симеонов отговори на Димитър Байрактаров
© Булфото (архив)

Няма документ. Какви документи? Всичко е законно! Ще съдя подадения от Байрактаров сигнал.

Това заяви специално за izbori.bg депутатът от НФСБ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, коментирайки разследването на журналиста Димитър Байрактаров за имоти на "СКАТ ТВ" ООД. "Димитър Байрактаров няма никакви доказателства. Той е силно настроен срещу мен и НФСБ, въпреки че беше депутат от нашата партия. Аз го включих в листата. Той има някакви основания за неговото недоволство, но това си е негова работа. Аз ще съдя сигнала който е подал. Не бързам за никъде. Ще изчакам да свърши проверката", каза още Симеонов.

Припомняме, че в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура" се излъчи скандално разследване на журналиста Димитър Байрактаров, заради което прокуратурата и КПКОНПИ започнаха проверки на имотите на  Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2936 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Цецко Стоянов

2020.12.13 | 16:18

3
Този човек заедно с неговата партия и ВМРО,зс да си купят електорат вдигнаха пенсията на лица от 163 лева на 300 лева. Това са лица които фиктивно са се осигурявали на минимален осигурителен праг и са укривали осигуровки и данък. Дискриминираха се лицата които съзнателно се осигуряваха и си плащаха данък. Двете партии изнудиха ГЕРБ за пенсийте и затова и трите партии ще си заминат на следващите избори. Народа ще ги накаже .

2019.04.11 | 22:35

2

Ти бързаш да съдиш тоя и оня ама като паднеш от власт ще бъдеш осъден .бъди сигурен Дупе да ти е яко за оная бабичка

2019.04.11 | 22:35

1

Ти бързаш да съдиш тоя и оня ама като паднеш от власт ще бъдеш осъден .бъди сигурен Дупе да ти е яко за оная бабичка

Добави коментар

Водещи новини