Валери Симеонов с коментар за имотите си и Ангелкова

  • 11 април 2019 16:30

  • 2378
  • 5
Валери Симеонов с коментар за имотите си и Ангелкова
© Булфото (архив)

Телевизията ми се разполагаше на частен имот,  имахме нужда от повече пространство, така поискаме да купим земята под сградата, в която работихме. Настоях цената на имота на СКАТ да бъде над пазарната за този парцел. Тази сделка е най-лошата, защото закупих 1 квадратен метър на цена от 800 евро, само за да не съм упрекван, че получавам нещо заради влияние. Това заяви лидерът на НФСБ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 в предаването "Плюс-минус" по Нова телевизия. 

"През целия си живот работя не за власт, а за името си. Прокуратурата да си провери фактите. Още преди да проверят обстоятелствата около сигнала, дадена информация изтича в медиите от прокуратурата", разкри Симеонов.

"Към момента в сградата там не продавам апартаменти, аз съм предоставил парцел на фирма, която строи и продава", каза още той. 

"Ще хвана клеветниците и ще ги осъдя. Имам доста политици и вестници осъдени до сега. Незаконни ресторанти или басейни в обекта в Златоград също нямам", допълни лидерът на НФСБ. 

"Това, което казвам са факти. Нека да се проверят сигналите, тъй като разпространените снимки на имота на министър Ангелкова, са качени в Инстаграм-а на съпруга ѝ. Той там показва луксозни част от имота с описания "трапезарията ни" и т.н", коментира Симеонов.

"Смятам, че оставката на Делян Добрев си е личен негов акт. Всички други оставки бяха принудителни", допълни той. 

"Решението за самостоятелно явяване на евроизборите не беше на НФСБ, а на ВМРО", завърши Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2378 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
веселин василев

2019.04.11 | 18:39

5

Кретен - ИМЕТО!!!!!!

2019.04.11 | 18:33

4

Борисов секна кражбите на другаря Балев и циганинът сега отмъщава.

Телевизията Муууууу

2019.04.11 | 17:54

3

Седсарските тупани живеят с чувството за собственост върху държаната и народа й.

РУБЛАДЖИЯ

2019.04.11 | 17:13

2

ОТ КАКВО ПЕЧЕЛИ ЕДНА ТЕЛЕВИЗИЯ КОЯТО МАЛКО ХОРА ГЛЕДАТ?

2019.04.11 | 16:53

1

Валери изгорЕ . Ангелкова е свестен човек .

Добави коментар

Водещи новини