Александър Сиди от ВМРО: Врагът на ЛГБТИ общността е християнският кръст! Това е война!

  • 11 април 2019 10:52

  • 892
  • 3
Александър Сиди от ВМРО: Врагът на ЛГБТИ общността е християнският кръст! Това е война!
©

Депутатът от ВМРО Александър Сиди споделио остър пост във Фейсбук заради провокативна изложба, готвена от Фондация „Пловдив 2019“.

Нейната артистична директорка Светлана Куюмджиева стана скандално известна с близалките с лика на Альоша и цяла поредица ЛГБТ прояви, предвидени в програмата на Пловдив като културна столица на Европа. Именно затова и по инициатива на общинските съветници от ВМРО от града беше свикана извънредна сесия в понеделник, на която беше обсъдена оставката на въпросното лице. Заради яростната защита на кмета Иван Тотев и бойкота на общинарите от ГЕРБ обаче Куюмджиева продължава да е на поста си, въпреки недоволството на пловдивчани.

Също така е важно да се подчертае, че „Пловдив 2019“ не е частна фирма, а фондация, която харчи държавни и общински. Възмутително е именно с парите на данъкоплатците да се финансират подобни манипулативни, всяващи опасни антихристиянски и антиценностни внушения. Това е ясната позиция на ВМРО. Това е война и ние ще я спечелим, категоричен е Сиди.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
892 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Читател

2019.04.11 | 19:07

3

Шекспир е казал:Има линия, невидима за нас,която пресича всеки път скритата границата между Божието търпение и Неговият гняв.

гост

2019.04.11 | 19:05

2

Когато народът е безбожен:правителствата са безпомощни,съдилищата са беззаконни,лъжите са безконечни,дълговете са безгранични,обсъжданията са безпредметни,съветите са безмозъчни,политиците са безскрупулни,младите са безхарактерни,църквите са безсилни,хората са безпокойни,порядките са безнравствени,модата е безсрамна,престъпността е безмерна,конгресите са безрезултатни,а перспективите безнадеждни.

Димитър

2019.04.11 | 11:15

1

Тази общност прекалява с пропагандата и търсенето на толеранс.Никой не им пречи,но те си натякват "идеологиите".Използват годината в която Пловдив е ЕСК за пропаганда и омаскаряване на красивия град Пловдив.Град с богата култура и история,заслужаващ да получи по-добро лице перд Европа.

Добави коментар

Водещи новини