Депутатите изслушват Захариева по случая с Чавушоглу

  • 10 април 2019 06:29

  • 531
  • 2
Депутатите изслушват Захариева по случая с Чавушоглу
© Булфото (архив)

Народното събрание ще изслуша вицепремиера и външен министър Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на по случая с изказването на турския ѝ колега Мевлют Чавушоглу за влияние на Анкара в Закона за вероизповеданията. Депутатите ще гласуват и предложените кандидати за заместник-председатели на Комисията за финансов надзор.

Искането за изслушването на Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на бе поискано от патриотите, за да се изясни дали е имало какъвто и да е дипломатически опит за намеса във вътрешните дела на страната ни и какви действия са предприети по повод изказването на турския външен министър.

Вчера стана ясно, че посещението на Чавушоглу у нас е отложено като дипломатически знак след създалата се ситуация.

Депутатите ще подложат на гласуване кандидатурите на Илиана Христова и Мария Филипова за ръководители в управление съответно "Застрахователен надзор" и "Надзор на инвестиционната дейност". 

В дневния ред на депутатите е първо четене на промените в Закона за възстановяване и преструктуриране на кредитните институции и инвестиционните посредници, като мярка в присъединяването на страната ни към ERM II и Банковия съюз. В програмата на парламента е и отчетът за дейността на Съвета за електронни медии за миналата година.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
531 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Колев

2019.04.10 | 07:15

1

ЧАУШИ ВЛАС ИМАЩИ В БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ МНОГО, МЮСЮЛМАНИ ТУРЦИ ПОЛИТИЦИ В БЪЛГАРСКИ ПАРЛАМЕНТ И ДАЖЕ ПОЛ. ПАРТИИ СИ ИМАТ!!!?????? В. ЛЕВСКИ, Х. БОТЕВ И ДР. ЗА БЪЛГАРСКИТЕ СЕГАШНИ ПОЛИТИЦИ ХРИСТИЯНИ КРОШУМ ТЕ СА НАЦИОНАЛЕН ПРОБЛЕМ.

2019.04.10 | 07:31

2

та ева в смотания комунистически трол

Добави коментар

Водещи новини