Цветан Цветанов проведе работна среща с посланика на Белгия в България Н. Пр. Франсоа Бонтан

  • 09 април 2019 11:01

  • 334
  • 5
Цветан Цветанов проведе работна среща с посланика на Белгия в България Н. Пр. Франсоа Бонтан
© Пресцентър на ГЕРБ

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа проведе работна среща с посланика на Белгия в България Н. Пр. Франсоа Бонтан, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ.

Двамата обсъдиха тенденциите в политическия дебат в навечерието на европейските избори, като подчертаха необходимостта от повече фокус върху съдържанието на европейските политики, ползите от членството в ЕС, както и възможностите за развитие и просперитет, които Съюзът предоставя на своите членки. Цветанов и Бонтан се обединиха около мнението, че популисткият дискурс, заиграващ се с фалшиви новини и експлоатиращ страховете на хората, може само да навреди не само на демокрациите в Съюза, но и на разгръщането на икономическия потенциал на държави като България.

„Страната ни има устойчив икономически профил със стабилни нива на повишаващ се икономически растеж, а европейската солидарност играе важна роля както в изграждането на капацитета за гарантиране на външната ни граница, така и в изграждането на инфраструктура за привличане на инвестиции“, отбеляза Цветанов.

Бонтан от своя страна подчерта, че се наблюдава тенденция за разширяване на инвестициите на белгийски инвеститори в страната ни. Двамата обсъдиха и предизвикателствата и потенциалните заплахите към ЕС. Само една силна и обединена Европа с политици, които съсредоточават усилията си върху реални политики в интерес на европейските граждани, може да се справи с тези предизвикателства и да устои на заплахите, съгласиха се Цветанов и Бонтан.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
334 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Bridget.

2019.04.09 | 12:02

5

Google вече плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от дома си. Аз се присъединих към тази работа преди 2 месеца и съм спечелил $ 20544 в първия ми месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми е променен - напълно към по-добро! Разкажете какво правя

Започнах............>> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m

2019.04.09 | 11:53

4

стига ни го натяквайте този измамник , в позиция на какъв си прави работни срещи с посланици .

ЦВИНОКИО НЮЗ

2019.04.09 | 11:27

3

САЙТЪТ ЗА ГЕРБЕРАСТКА ПОМИЯ и ПЛАТЕНА ПРОПАГАНДА.

АнаТема,Цвъки!

2019.04.09 | 11:26

2

А дали е имало, "молитвена закуска", защото Цвъки Молитвата не пропуска да се"моли"за благото на целокупния бълхарски "матреял",падон - народ.

"НЯМА КОЙ ДА НИ НАКАЖЕ"

2019.04.09 | 11:26

1

СЛОГЪТ НА ПРЕСТЪПНИКА ЦВИНОКИО и ГЕРБЕРСКАТА КРАДЛИВА ШАЙКА.

Добави коментар

Водещи новини