Искрен Веселинов: Превърнахме се в скандалокрация

  • 04 април 2019 18:03

  • 992
  • 7
Искрен Веселинов: Превърнахме се в скандалокрация
© Кадър: БТВ

Покрай темата с имотите вместо демокрация се превърнахме в скандалокрация. Въпросът е дали това трябва да е темата през цялото време за обществото? Проблемът е по-скоро институционален, той не трябва да се превръща в някаква кампания. Това заяви в студиото на "Лице в лице" по bTV зам.-председателят на ПГ на "Обединени патриоти" Искрен Веселинов по повод скандалите с апартаментите на властта.

,,Дотук решенията на премиера Борисов са правилни, защото смъкват напрежението. Въпреки това е грешка да се търси бързо решение. Смятам, че трябва да имаме повече доверие на институциите и да се надяваме, че съдебната власт ще си свърши работата както трябва. Нека всеки мине през проверката, през която трябва да мине. Когато органите искат да си свършат работата, си я вършат'', коментира Веселинов.

,,Въпросът е дали това е форумът, на който може да се реши проблемът с корупцията. Считам, че всеки би следвало да се отзове на поканата на президента. От наша страна ще присъства Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа в качеството му на председател на парламентарната група'', обясни той във връзка със свикването на Консултативния съвет по национална сигурност при президента на тема корупция.

,,Доколкото разбрах, "Златен век" се спира не заради закоността или незакоността, а заради процедурни проблеми в самия процес на строителството, в определен смисъл строежът се спира тактически. Като цяло е смущаващо когато скандалите управляват държавата'', каза Веселинов.

,,Българското законодателство продължава да е щадящо към такива "дребни" престъпления. В момента излиза, че едно признание е достатъчно, за да си намалиш с една-трета наказанието. В тази връзка трябват някои фини настройки по законодателството. Не мога да ги виня съдиите, защото на практика законът е спазен и точно заради това той трябва да бъде променен'', коментира депутатът условните присъди на биячите от Войводиново.

По думите му Данаил КириловДанаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ "Св. е достатъчно компетентен специалист, за да оглави правосъдното министерство.

Последвайте канала на

Владимир Василев
992 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Алчни политици

2019.04.04 | 18:30

1

Искрен Веселинов: Превърнахме се в скандалокрация - а в какво превърнахте народа питал ли си се някога ?!

Ммм

2019.04.06 | 13:20

7

Абсолютно,всички със имоти за милиони,от къде ги спесихте? 1000000/10години/12 месеца,=8300 лв всеки месец,от къде тия пари бе? От скандалокрацията, всичките сте за затвора

2019.04.05 | 02:35

6

Ами свирките ...?които си правил ...?

2019.04.04 | 20:28

5

Комунистите вместо да решават проблемите на обществото, да предлагат градивни закони за държавата, създават само скандали и проблеми на работещо правителство, тоест винаги са били прът в колелата на управляващите. По този начин държава трудно се създава другари комунисти, а ако искате нещо друго, освен атентати, компромати и тям подобни, Путин ще ви приеме, а на нас няма да ни е мъчно за вас. Приятен път към Сибир.

2019.04.04 | 19:53

4

Ще ти се да е "институционален" проблем. Нали вие контролирате чиновниците по институциите.

Бонара

2019.04.04 | 19:41

3

Искренее обикновеният човек търси. Стотинки за да си купи хляба а Тези стези Апартаменти Не знаят от Кафе съ им дошли Парите . Ха Ново Двайсет

Virginia #

2019.04.04 | 19:24

2

Google плаща ежедневна работа в диапазона от 500 до 1000 долара. Получих $ 23,749 за първия месец и $ 32,854 за заплатата от Google от последния месец, работещи у дома за 3 часа на ден. Дори и тези, които са нови за това, могат лесно да печелят $ 200 на час, а печалбата може да бъде още по-голяма с течение на времето.

повече тук..........>>> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m

Добави коментар

Водещи новини