Валери Симеонов: Имам високо мнение за професионалните качества на Данаил Кирилов

  • 04 април 2019 11:18

  • 648
  • 1
Валери Симеонов: Имам високо мнение за професионалните качества на Данаил Кирилов
© Булфото (архив)

Високо е мнението ми за професионалните качества на Данаил КириловДанаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ "Св.

Това заяви лидерът на НФСБ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 във връзка с номинацията на Кирилов за правосъден министър.

„Имам много високо мнение за професионалните качества на Кирилов. Започвам да придобивам много лошо мнение за нивото и потенциала, който остава в Народното събрание. То не трябва да бъде подценявано. Без Данаил КириловДанаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ "Св. не мисля, че Правната комисия ще има този професионален капацитет, какъвто имаше до момента“, завърши Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16

Припомняме, че по-рано днес премиерът Борисов предложи Кирилов за правосъден минисър по време на подписването на политическо споразумение за евроизборите с "Обединени земеделци".

 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
648 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Леле,леле, урунгели нападат България

2019.04.06 | 13:04

1

„Имам много високо мнение за професионалните качества на Кирилов" - Ми като се имат предвид твоите простакелщини сигурно тоя квазимодо ти се вижда Аполон и Сократ едновременно. Откъде ги изравя ББ такива...

Добави коментар

Водещи новини