Румен Порожанов се срещна с премиера на Ливан

  • 03 април 2019 12:56

  • 170
  • 0
Румен Порожанов се срещна с премиера на Ливан
© МЗХГ

В рамките на посещението си в Бейрут министърът на земеделието, храните и горите Румен ПорожановРумен ПорожановРумен Порожанов е бивш министър на земеделието, храните и горите. Роден е на 17 август 1964 г. в се срещна с министър-председателя на Ливанската република Саад ад-Дин Рафик ал-Харири. Това съобщиха от пресцентъра на МЗХГ.

Министър Порожанов запозна ливанския премиер с проведените разговори с министрите на земеделието и на комуникациите, както и с председателя на търговско – промишлената палата на Южен Ливан.

Той представи основните теми, които бяха дискутирани по време на срещите, както и възможностите за развитие и задълбочаване на двустранното сътрудничество между България и Ливан в областта на земеделието и храните и насърчаването на инвестициите. 

Министър Порожанов сподели, че двете страни ще се фокусират върху увеличаването на двустранната търговия със земеделски продукти и храни чрез организиране на съвместни мероприятия за тяхното промотиране, както и ще се търсят начини за активизиране на инвестициите в сферата на селското стопанство.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
170 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини