Радан Кънев: СДС направиха своя избор

  • 01 април 2019 07:50

  • 851
  • 4
Радан Кънев: СДС направиха своя избор
©

Светослав МалиновСветослав Малинов Светослав Малинов е български политик от Демократи за силна България (ДСБ), политолог и кандидат реши лично да се отегли от водещето място в листата за евроизборите, за да не навреди на "Демократична България". Причината е атаката срещу него заради негласуването му за Пакет мобилност.

Това каза в сутрешния блок на БТВ водачът на листата за евроизборите на "Демократична България" Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и. "Моята битка няма да е "срещу", а ще е "за". Аз никога не съм бил срещу. Аз ще съм за единна и обединена Европа. Вчера чух премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да говори за "Демократична България", че сме щели да спечелим двама евродепутати. Той се занимава с нас, а не ние с него. С атаки срещу ГЕРБ няма да стане създаването на алтернатива. Ние искаме по демократичен път да ги победим. СДС станаха присъдружна партия на ГЕРБ и са пред сливане с тях. В това няма лошо. Навсякъде в световната политика го има. СДС имаха два избора и решиха да се присъединят към ГЕРБ. Нашата цел е да обединим цялата десница, включително и тези седесари, които не искат да гласуват за ГЕРБ", каза още Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
851 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2019.04.01 | 10:30

4

Ама е българин .Каквото и да означава това

ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ!

2019.04.01 | 09:51

3

Честит ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК, български политици (и политически трупове)!

Трябва да почерпите, че ви търпим още!

Бакъря

2019.04.01 | 09:28

2

Мисля,че Рада/н/ има голям шанс да спечели.Достатъчно е да направи още едно селфи на онова си място,където слънце не го огрява и да го покаже на българските джендъри, които вече не са малко -като едното нищо ще го изберат, достойно да ги представлява.

2019.04.01 | 08:29

1

Колко неуспешни опита трябват за да разбереш, че не ставаш нито за лидер, нито за политик?

Добави коментар

Водещи новини