Народният представител д-р Христо Грудев проведе приемна в Асеновград

  • 26 март 2019 12:43

  • 193
  • 1
Народният представител д-р Христо Грудев проведе приемна в Асеновград
©

Народният представител от ГЕРБ – Пловдив област д-р Христо Грудев проведе открита приемна в Асеновград. По време на нея д-р Грудев се срещна с недоволни асеновградчани, оплакващи се от неудобствата, причинени от работата по Водния цикъл.

Хората изказаха своето притеснение относно честото спиране на водата и недовършените ремонтни дейности. Имаше и изразено недоволство от сериозните финансови корекции, наложени на Общината, заради неправилно проведени обществени поръчки. Санкциите на Управителния орган са потвърдени от ВАС и това води до сериозна финансова тежест, както за общината, така и за нейните жители, споделиха присъстващите на приемната. Д-р Грудев се съгласи с твърдението на присъстващите на приемната, че затова трябва да се търси отговорност от нези, които са допуснали да се стигне до тук.

На приемната дойдоха и възмутени пенсионери, които се оплакаха от председателката на пенсионерски клуб в града, която дели хората по партийна принадлежност и всява излишно напрежение сред възрастните хора.

Имаше и граждани, недоволни от сметосъбирането в града. По думите им има квартали, в които контейнерите са пълни дни наред и хората са притеснени, че със затопляне на времето ще плъзнат зарази.

По време на приемната директорът на СОУ “Княз Борис“ помоли за съдействие относно изграждането на поливна система, която е пропусната в проекта за обновяване на образователната структура по ОП “Региони в растеж“ на общинската администрация. Въпреки този пропуск, д-р Грудев увери, че общинските съветници от ГЕРБ – Асеновград ще подкрепят искането за изграждане на поливната система, но ще следят стриктно за изпълнението.

Последвайте канала на

Novini.bg
193 1

Коментари 1

Добави коментар
новините

2019.03.26 | 12:55

1

СТИГА НИ РЕКЛАМИРАХТЕ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ГРОБ.

Добави коментар

Водещи новини