Йончева: Всичко тръгва от Борисов, оставки да подадат и Цветанов, Рашидов и Колева

  • 23 март 2019 13:55

  • 7813
  • 48
Йончева: Всичко тръгва от Борисов, оставки да подадат и Цветанов, Рашидов и Колева
© Novini.bg (архив)

Борисов да обясни откъде е тази корупция, защото той е главата и е на върха на тази пирамида. Не само Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 трябва да си подаде оставката. Оставка трябва да подадат и г-н Цветанов, г-н Рашидов и г-жа Колева. Това заяви водачът на листата на БСП за европейските избори и говорител на ПГ на "БСП за България" Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в пред Дарик радио, съобщиха от пресцентъра на партията.

Според нея не става въпрос само за оставки, а те трябва да напуснат политиката. Проблемът е много голям. Не става въпрос за няколко политици, които са си купили апартаменти на цена няколко пъти по-ниска от пазарната. Големият проблем е как се прокарват лобистки закони“, каза още тя и обясни, че по информация на Българската стопанска камара 72% от законите в парламента се вкарват през задния вход.

Това са закони, които се правят за един или друг човек, една или друга фирма. На всички е ясно, че е вкаран лобистки закон през януари месец 2017 г., в резултат на което една фирма, вместо да построи сграда на 8 етажа, построява сграда от 35 етажа. Това е начинът, по който се управлява България и всичко тръгва от българския премиер, подчерта Йончева. 

Според нея днес трябваше да откриваме "Южен поток" и АЕЦ "Белене", а вместо това откриваме асансьорите на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Имаме правителство, което вече 10 години не може да застане зад нито един значим за България проект. Управляващите въобще не ни водят към Европа, а към Анкара. Кранчето на газта се държи от нашата южна съседка. След 10 години ще имаме недостиг на електроенегрия, тогава вече и шалтерът ще се държи от Турция, защото те строят нови атомни електроцентрали, коментира Йончева.

Тя припомни и случая с концесията Летище "София". „Знаете ли какво подготвят там? Никое следващо правителство няма да може да развали този закон, защото направиха две поправки – че тази концесия може да бъде сключена в нарушение на българските закони и ако някой реши да развали сделката, ще трябва да отиде на арбитражен съд, уточни водачът на листата на БСП.

Тя посочи данни от последните доклади на Европейската комисия, които показват, че тази корупция трудно се преодолява. 2/3 от сигналите за корупционни сделки, сред видни политици в България, не се разследват от съответните органи, каза още Йончева.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
7813 48

Свързани новини

Коментари 48

Добави коментар
Избирател

2019.03.24 | 11:35

48

Скъпи сънародници, Българи, ето ви пак скалъпената Костинбродска афера 2! значи, една министърка не може да си купи апартамет, а другарката Говнелия Нинова МОже законно да приватизира Техноимпекс! Една министърка не може да си купи апартамент, ама една к.урветина журналистка, ЛЕНА-Офшорната МОже да присвоява 1000 000 от КТБ и българския данъкоплатец! Това е моралът на комунделските лайноразсносвачи от СпОсрано 20! На 26 Маи ТРЯБВА ДА сложиме края на тази червена шизофрения и Наглост и да пратиме БСП танм където и е мястото-на БУНИЩЕТО на Историята и да затвориме ЗАВИНАГИ най-тъмната част от нашата нова история! ДОЛУ БСП и нейните мерзавски лакеи-престъпници!

Крадливото Ленче

2019.03.24 | 08:01

47

По нахална от мен няма.
Има има казала Нинова
Не не казал Радев.

2019.03.23 | 22:02

46

А така Ленче.. .Насмети Гробарите, че да им държи влага!

БСП ВИЗИЯ за ОБИРА на БЪЛГАРИЯ

2019.03.23 | 20:50

45

БСП УБИВАХА ХОРА, ЗА ДА ИМ ВЗЕМАТ АПАРТАМЕНТИТЕ. КРАДЯХА ПРЕДПРИЯТИЯ И КУФАРЧЕТА, ЗА ДА СИ КУПУВАТ.
ДА НЕ НИ УЧАТ НА МОРАЛ!!!
МАФИЯТА на Баневи,Арабаджиевите перачи на пари,Стайковите бандити и пласьори на цигари и алкохол без бандерол очичките всички барабар с Циганите са на хранилка при БКП/БСП Първо забранявахте на хората да ходят на черкви убивахте ги със атентати,след това дойде ЛукановБСП създаде червената мафия и разграби и распредели ЧЕРВЕНИТЕ БСП КУФАРИ,след това пак се докопахте до власта дойде ВИДЕНОВ БСП тогава ограбихте спестяванията на Българите фалирахте Банките нямаше откаде да си купим портокали като малки сме чакали с нетърпение да доиде нова година за да ни докарат изгнили портокали насипно с една газка хората се редяха за хлеб на опашки ,Распродадохте земите през станишково БСП време по морето и сега дойде време да строите и да хвърляте бомби.знаем много добре как са се случвали нещата,открадохте КТБ по орешарско БСП време и ся със мръсните пари съботирате България,ноВреме е комунистите да се разплатят с НАРОДА. Истината, която крият: Рекорд на нелегално изнесени 24,500 млрд. Уникален хаос и безконтролността на управление по време на премиера С. Станишев, финансов министър Пл. Орешарски при двата мандата на Г. Първанов. Председател на бюджетната комисия в парламента е Й. Цонев. Общо с Тройната коалиция, резултатът е смразяващ за държава като малка Б-я 55-60 млрд. $+Сключени неизгодни договори. В тези договори има клаузи, които трябва да се спазват и ББ трябва да плаща като поп. Подареният бълг.държавен златен резерв на Москва от Живков и над 100 млрд.+пенсионният фонд и др.по време на фалита. Днешна Б-я е понесла тази загуба заради безконтролното у-ние по това време и олигарсите, които безконтролно и директно са я ограбвали. Днес, не питайте защо е бедна Б-я и как Р. Гечев, Станишев, Р. Петков, братя Милен и Г. Велчеви (владеещи черноморието), Нинова, Първанов и т.н.са милионери. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ШАЙКА. Комунистите създадоха корупцията, олигарсите и КТБ, което си фалираха. Защо Нинова и сие са гласували да не се търси отговорност за откраднатите евро фондове по време на тяхното у-ние? На финала, награда за пладнешките грабежи стават евродепутати. Наглостта им няма край, вече се предлагат и обвиняеми. Г. Свиленски Рогачев, разплалете се вие с НАРОДА. ВЪРНЕТЕ ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ОТ Б-Я. Няма да има предсрочни избори и победа няма да имате. Народът няма да ви позволи повече своеволия и грабежи. Бедният НАРОД НЕ ВИ ИСКА!!! няма да ви се получат нещата ще лежите там където ви е мястото БСП КРАДЦИ

2019.03.23 | 18:53

44

А ти ма овца, кога ще подадеш оставка да ти ... .......

Умник Гюро

2019.03.23 | 18:43

43

Нека да припомним: Орешарски, Станишев, Доган и Пеевски направиха така, че КТБ да фалира. А Елена Йончева се е облажила с милиони от КТБ чрез офшорните си фирми. Типично за престъпник-комунист.

Яндекс

2019.03.23 | 18:29

42

Явно БСП начело с льотчика ужким е продукт на Кремъл, а работи против Кремъл. Създсвайки хаос преди изборите целта е ясна, газовата тръба да не мине през България. Явно работи за Сащ.

ПОМИЯРСКИЯ САЙТ

2019.03.23 | 14:45

12

СЪС ТРОЛОВЕТЕ НА АМБРАЗУРАТА ,ДА БРАНЯТ КРАДЛИВАТА УРОДЛИВА ГЕРБЕРАСТКА ШАЙКА.

2019.03.23 | 17:35

41

Много сте прав, плюят Елена Йончева защото казва истината. А не погледнат в своята си къщичка, гербери гадни.

2019.03.23 | 17:16

40

АЙДЕ ЗАЕДНО С РАДЕВ ДА ВЪРВИТЕ В ЗАТВОРА

иван димитрОФ-

2019.03.23 | 17:01

39

ДЕЖУРНИЯ АНОНИМЕН ГРОБАРСКИ ТРОЛ.

Добави коментар

Водещи новини