Каракачанов: Няма да участваме в сепаративни действия срещу партньорите си

  • 23 март 2019 12:27

  • 805
  • 5
Каракачанов: Няма да участваме в сепаративни действия срещу партньорите си
©

„Обединението на патриотите е алтернатива за България. Аз съм радетел за това да бъде запазена коалицията. Ще видим дали разумът ще надделее, но няма да участваме в сепаративни действия срещу партньорите си. Това не е морално”. Това каза вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността по време на седмия редовен конгрес на ВМРО-БНД, предава bTV.

Според него трябва да се запази коалицията „Обединени патриоти“.

„Задачата, която стои пред нас, е максимално добре да си вършим работата, да се подготвим изключително добре за предстоящите европейски избори. Най-вече с присъствието в местната и изпълнителната власт да показваме, че има алтернатива на досегашния политически модел“, допълни Каракачанов.

По думите му Европа се пробужда, засягайки темата за мигрантите.

„България никога не е правила компромиси с подобни неща въпреки опитите да се прокарват през парадния или задния вход политиките на бюрократите в Брюксел“, заяви още Каракачанов, посочвайки, че ВМРО са били против да се приемат мигранти и са били първите с позиция за ограда по границата.

„Ние се намираме в състояние на война между две цивилизации. Цивилизацията на традиционната европейска демокрация и християнска култура срещу агресивния ислям, който съвсем открито заявява своите амбиции и намерения да унищожи света, в който живеем. Това е недопустимо“, заяви още Красимир Каракачанов

„Българската политика научи част от ромското население, че има права, а няма задължения. Това ще бъде тестът за стабилността на нашето управление”, заяви още Каракачанов.

„Ние работихме чудесно с ВМРО и този управленски мандат трябва да бъде довършен. Това е в момента нашата мисия. Най-лесно е да се разделим, но има опция да се разберем. Тази възможност все още съществува”, заяви от своя страна лидерът на „Атака” Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е разговарял с Каракачанов по телефона, съобщи вицепремиерът. Министър-председателят е пожелал успех на конгреса и на бъдещите действия на партиите от „Обединените патриоти”.

Последвайте канала на

Novini.bg
805 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Умник Гюро

2019.03.23 | 14:52

5

Достойно е да се подаде оставка. Престъпно е да си следствен и да ставаш евродепутат. Това прави престъпницата и руска агентка, Елена Йончева.

питам

2019.03.23 | 13:02

2

ОБЕДИНЕНИ, ИЛИ ОБЕДНЕНИ "патриоти"?

2019.03.23 | 13:10

4

питаш не питаш лапай у я и се потапяй трол комунистически долен

2019.03.23 | 13:06

3

"patrioti"izlugahte stadoto

КОЛКО ЛИ

2019.03.23 | 12:42

1

ПАСПОРТА ,ЩЕ ПРОДАДЕ ШКЕМБЕТО НА ДЖИХАДИСТИ ,ЗА ДА СИ ФИНАНСИРА КАМПАНИЯТА?ИЛИ ПАК КРАЖБИ ОТ БЮДЖЕТА СЪС ВИНКЕЛА,ОЧИЛАТИЯ СЪСЕЛ-ДЖАМБАСКИ И ХАХОТО.

Добави коментар

Водещи новини