Цветанов: Говореше се, че асфалт не се яде, но навсякъде става дума за подобряване на инфраструктурата

  • 21 март 2019 14:06

  • 715
  • 6
Цветанов: Говореше се, че асфалт не се яде, но навсякъде става дума за подобряване на инфраструктурата
© Булфото (архив)

Говореше се, че асфалт не се яде, но навсякъде става дума за подобряване на инфраструктурата и връзката между населените места. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в отношение към изслушването на министърa на регионалното развитие Петя АврамоваПетя АврамоваПетя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 г. Била е народен представител от 42-то Народно по време на изслушването си за напредъка по изграждането на автомагистрали и скоростни пътища в България.

,,За нас е изключително полезен този дебат и това изслушване, което направихме днес. Вижда се, че приоритетите на българското правителство продължават да се изпълняват'', каза още Цветанов. По думите му тол системата ще даде допълнителен финансов ресурс, с който да се изпълнят съответните ангажименти.

Според него това дава повече безопасност, бизнес и развитие на регионите.

,,За да се създават нови работни места, да има инвеститорски интерес в дадени населени места, всеки гледа каква е инфраструктурата и какви са връзките, които могат да бъдат направени. За правителството е изключително важна Северозападна България, пътната магистрала, която е от Видин до Ботевград, защото в момента най-голямата концентрация на тежки ПТП е отсечката между Ботевград и Мездра. Радвам се, че вече има стартирана процедура, разделени са два лота. Надяваме се, че в рамките до 2023 г. ще имаме възможност да имаме една по-безопасна пътна инфраструктура, която да има възможност за жителите, които са във Враца, Видин и Монтана да живеят и да пътуват по-спокойно и по-свободно'', обясни той.

Според него трябва да се отчете работата на приходните агенции, които са генерирали сериозен излишък, който е дал възможност да се направи процесът да бъде необратим с отсечка до Велико Търново с магистрала.

,,2022 г. ще имаме тази отсечка, която ще направи другата изключително важна връзка между Русе и Велико Търново'', каза той и обърна внимание на сериозната концентрация на катастрофи.

,,Българският парламент и всички парламентарни групи, които идват на работа, защото знаем, че това е най-доброто, което може да има за България. Това е мечтата на много български граждани, които винаги са казвали, че инфраструктурата е артерията на един организъм'', уточни още Цветанов.

По думите му всеки, който е излизал и е казвал, че асфалт не се яде, няма населено място, където да не се говори за подобряване на инфраструктурата и връзката между малките и големите населени места. Той подчерта, че страната ни е оценена изключително добре, тъй като в новия финансов период ще имаме 4 млрд. лв. повече по оперативни програми.

Последвайте канала на

Владимир Василев
715 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2019.03.21 | 17:16

4

Господин Нов апартамент . ха ха ха

2019.03.22 | 02:24

6

Не, това е г-н Нови апартаменти :)))

2019.03.22 | 02:23

5

Твар гнусна , да ти го набия в устата !

2019.03.21 | 16:31

3

ТИ ЯЖ АСВАЛТ,ПРОСТ ФИЗКУЛТУРНИК.

2019.03.21 | 15:53

2

Ми защото инфраструктурата не се изчерпва само с асфалта бе физкултурнико. А ако може една молбичка, да ме редиш и мен с апартаментче за 500 евро квадрата в Изток, не голямо 100 - 110 квадрата може ли?

Мъка мъка

2019.03.21 | 14:21

1

Ей трапища ще избиете само да оСтанете на власт защото знаете колко сте крали и какви глупости сте правили

Добави коментар

Водещи новини