Борисов бесен: Децата и внуците на убийците на Буров напъват да дойдат в ЕП като троянски коне и ще ми говорят за апартаменти

  • 21 март 2019 12:51

  • 15066
  • 93
© Novini.bg

Искам да благодаря на всички присъстващи тук. В момента се намираме на гости в Европарламента, на гости сме на г-н Антонио ТаяниАнтонио Таяни Антонио Таяни – италиански политик, от януари 2017 г. председател на Европейския парламент, но вече има пространство наречено "Атанас Буров". Първият български политик, който е удостоен с такава чест. 

Това каза премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в сградата на европарламента в Брюскел по време на официалната церемония по откриването на бюст на Атанас Буров, предаде репортер на Novini.bg. "Атанас Буров е казал, че трябва да бъдем приятели с всички, включително и с СССР, но първи е прозрял, че бъдещето на България е свързано с Европа. За съжаление противопоставянето в България продължава. Тези, които избиха цвета на нацията след 1944 година, ги няма днес. Напротив. Техните деца и внуци напъват да дойдат тук като троянски коне. Не искам да си разваляме настроението, но искам да се знае какво означава да се живее в страх. Попитайте наследниците на Буров какво е страх, истински страх. Да не можеш да говориш, да дойдат да ти вземат всичко без съд и присъда. А какво става сега? Децата и внуците на убийците на Буров ще ми говорят за лиспа на медийна свобода, когато са обградени от 100 камери и могат да си говорят каквото си искат. Наследниците на Буров ще ви обяснат какво значи страх. Него са го наричали буржоа. А червената буржоа след 1944 година какво правеше? Кой живееше в най-хубавите апартаменти тогава - на Позитано, на Оборище, в центъра? Те ще говорят сега за апартаменти. А ние в село Банкя си карахме Жигулитата и им гледахме Мерцедесите", ядоса се Борисов.

"Стига. Не искам да развалям този хубав празник днес. Още веднъж искам да благодаря на всички тук", завърши премиерът.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
15066 93

Свързани новини

Коментари 93

Добави коментар

2019.03.24 | 17:23

93

България се нуждае от ляво управление.

Генов

2019.03.22 | 15:39

92

Добре де ,отдавна знаем ,че сте близнаци със СДС и ни "управлявате" непрекъснато заедно. В кавичките значи ,че ни крадете и ликвидирате заедно. За два дни чухме това признание два пъти - единия като дадохте на изгонените от народа седесари изборни места за евр. парламент и сега ,като се пъчиш и гониш отново комунистите. Ясно , защо сме на това дередже. Внимавай ,защото пак ще ти се вдигне кръвното -което значи падане от властта. Но , този път окончателно и безвъзвратно. Без това не ставаш и за чеп на буре-държат те кардиналите от СДС и ГЕРБ и ти гледат сеира.

българия

2019.03.22 | 00:16

91

РАЗБЕРЕТЕ НЯМА КАК БЪЛГАРИЯ ДА ВЪРВИ НАПРЕД КАТО ТАКЪВ ПРОСТ И ГЛУПАВ ЧОВЕК ТЕ УПРАВЛЯВА.НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ!!!ТОЗИ ОСВЕН ДА ЛИЖЕ ЗА.Д.НИЦИ ЗА ДРУГО НЕ СТАВА .БОЙКО НЕ ЗАБРАВЯЙ ЧЕ АКО НЕ БЕШЕ БАЩА ТИ ВИШ ЧЛЕН НА ПАРТИЯТА ТИ НЕМАШЕ ДА СТАНЕШ ПРОСТ ПОЖАРНИКАР.КАК ЧОВЕКА ВЪВ СИМЕОНОВО ДА ТЕ НАПРАВИ ПОЛИЦАЙ КАТО Е ПРЕЦЕНИЛ ЧЕ ТИ НЕ СТАВАШ И ТЕ ПРАВИ ПОЖАРНИКАР ЗАЩОТО САМО ТАКА МОЖЕШ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН ДА ВЛЕЗЕШ ВЪВ МВР.ЗАЩОТО ПОЖАРНАТА Е КЪМ МВР.ТОЙ Е ПРЕЦЕНИЛ ЧОВЕКА НАВРЕМЕТО КОЛКО ТИ Е УМСТВЕНИЯТ БАГАЖ!!!

123

2019.03.22 | 00:09

90

ТОЗИ Е ПЪЛЕН ПРОСТАК.ТОЛКОВА ПРОСТ ЧОВЕК МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛ НЕМА ПО СВЕТА.

2019.03.21 | 23:37

89

Г-н Борисов, можете да не се съмнявате, че ще дойде ден, когато българският народ ще поиска сметка от вашите деца...Всъщност къде са вашите деца? На завет при господарите в САЩ? Ех, г-н Борисов, да не бяхте такъв национален предател, можехте и да минете за добродушния баща на нацията. Когато дойде щастливият ден и вие най- сетне спрете да пиете кръвта на българския народ, ще усетите и любовта му.

Борисов и Тачи

2019.03.21 | 18:04

84

Натикаи ги Боко след малко ще се на серът кпмунягите. Ха ха ха.

2019.03.21 | 23:33

88

Мършо циганска, научи български език, тогава се опитвай да комуникираш с човешки същества!

2019.03.21 | 19:42

87

Това говорене на министър-председател ли е,на лидер на партия или на бивш комунист,защото ако е на министър председател е срамно и унизително, не може да говориш така за млади хора,независимо на кого са внуци,ако не са нарушили законите на държавата,но е добре да каже как те учат младите си привърженици,като ги водят на измислени университети,симпозиуми,но за сметка на държавата сигурно в луксозни курорти,как им четат лекции,че ги подготвят за началници в регионите си,как им осигуряват работа ,а дали заслужават такива длъжности е отделен въпрос и да мислиш,че те имат право само защото се въртят според вятъра на къде духа,а да говориш и то ЕС за други със пренебрежение е срам за държавата ни.

робот

2019.03.21 | 18:42

86

"убийците на Буров"- хора четете историята .Поредната глупост на бб.И това ако не е фалшива новина -или по скоро фалшифициране на историята

2

2019.03.21 | 18:34

85

Бойко, утрепи ги тия мръсни и крадливи комунисти! Оставили са Буров а умре като куче! И не само, целият елит са избили Крадци мръсни!

2019.03.21 | 17:48

83

ГЕРБ УМРЕ !

Добави коментар

Водещи новини