Йордан Цонев: Имамите не заслужават такова отношение

  • 20 март 2019 18:50

  • 2073
  • 15
Йордан Цонев: Имамите не заслужават такова отношение
©

Промяната на технологията на гласуването не отнема граждански права, докато промяната в Изборния кодекс го прави. Защо президентът слага всички под един знаменател. Неговата администрация мълчи по въпроса. Това каза Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на от ДПС в предаването "Още от деня" по БНТ.

„Ние имаме само едно очакване към президента Радев и то е да бъде обединител на нацията“, подчерта Цонев.

„Онова, което сега искаме да седнат политическите партии на базата на своите програми и да определят приоритетите си. Първият може да бъде икономическо развитие, вторият - демографската криза и третият - образованието. Вместо това има противопоставяне на партиите“, смятат от ДПС.

„Очакването ни беше от президентството да дойде това предложение. Обявиха, че ще правят стратегически планове за България. В демократична България тези планове се правят от политическите партии. Не можеш да се надяваш, че ще реализираш подобни планове без политическите сили. Ние не искаме да се управлява страната по модела от 2009 година насам, защото не се направи нито една сериозна реформа“, каза Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на.

По отношение на дълга на Мюфтийството, Цонев заяви, че от финансовото министерство са казали, че е по-лесно дългът да се опрости. „Тези хора не заслужават такова отношение. Парите не са стигнали до имамите. Това решение с разсрочването работи и ние от ДПС нямаме проблем с това. Темата се употреби“, смята той.

На финала Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на каза, че ДПС се готви не само за европейските избори, но и за предсрочни парламентарни избори. Той отбеляза със съжаление, че управленския модел ще е същия. Затова Цонев призова партиите да седнат възможно най-скоро и да определят важните приоритети на страната.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2073 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
марш предател

2019.03.21 | 00:53

15

даа и те и резаните и чифутите и мангасарите и да се махат това честно за тея НЕХОРА

Иван

2019.03.20 | 22:30

14

Смърт за дпс и предателите на България

Анонимен

2019.03.20 | 22:24

13

Пишете дпс и не отнасящо се за обикновените турци, български мюсюлмани и цигани. Те поне Крадат и за народа техен си мислят, а българите, за посмешище и на запад. Още преди два месеца ни питат--в България ставало още по зле.., а то изби по тези дни. Жалко за българите. Не народ, а мърша, който работи и получава... Чакат млади де бяха, останали в България да се подобри качеството на живот, но уви...жалко,бъдеде щастливи грабители на прехода, но рано или късно ще ви връхлети беда, това са пари от отруден народ, лишен от много неща, турците си имат държава, но българите сме един нещастен народ, продадени от политици, от войни дошли на тези земи, в турски села и когато ви чета, те са на тези земи, а от Беломорска Тракия са ги заселили по турски села. Отлично живели сред тях, но всичко както казваха старите, когато отиваха да си видят родните места,, не е вече същото, не трябваше имена, от кон магаре става ли и гнус ме хваща, като ви четем драги националисти. Турците са прекрасен, отруден и скромен народ. Данчо, нали сме свободни. И аз харесвам повече дпс, поне не ме дразнят, а и виж им облеклото. Чисто плътни, а и от тях има много умни, има и всякакви. Второто идва от Бг национализъм. Доган направи много, но няма как да ме разберете, докато не минете през м... Може да е, но и е направил. Всички мои приятелки напуснаха България и са в Германия, Много еродираните, възпитани. Няма с кога дума да продума. Едните в Турция, идваха и престанала да идват. Жалко. Бг са с голямо самочувствие, на какво... Лошо, добре за мохамедани и роми

baihui

2019.03.20 | 21:34

12

Резняк с бутафорни очила ! Паляк !

2019.03.20 | 21:28

11

Я се махай ти и твоите имами,нещастник долен.И кой ти даде думата да говориш лайно.

Много искате,вие помаците отивайте в Турция.Там си

2019.03.20 | 21:16

10

Долен помак

Цицан

2019.03.20 | 21:16

9

Долен лъжец и продажник. Кога ще го чуем да каже една дума за православната църква. Имамите, имамите, имамите. Докога народе, децата няма да ни го пратят.

Справедлив

2019.03.20 | 21:04

8

От чейчаджия-измамник по морето ,това мекере се бетонира отдавна като депутат от ДПС....но дори и неговите съпартийци го презират,защото предателите всички ги презират.

2019.03.20 | 20:37

7

дърт педал ибрикчия

2019.03.20 | 20:36

6

Ментака на бесилото да се окачи веднага.

Добави коментар

Водещи новини