"Воля" призова всички партии да напишат новите приоритети пред България

  • 20 март 2019 10:20

  • 317
  • 0
"Воля" призова всички партии да напишат новите приоритети пред България
© Булфото

Призоваваме всички български партии - в и извън парламента, да напишем новите приоритети, но тези приоритети, които да дадат бърз скок в развитието на България, приоритети, които българинът да усеща по джоба си, а държавата да стои гордо на картата на Европа. Това заяви в парламента председателят на "Воля" Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 в декларация от името на групата.

Според Марешки разговорът за истинските приоритети пред страната е реалният смисъл от седенето в парламента и от съществуването на всички политически партии.

"Нашият почетен, а и реален председател Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 отдавна ви говори, че родолюбието е това, което ще спаси България", каза Марешки в отговор на декларацията на ДПС.

Радваме се, че и други парламентарни групи подкрепят нашето предложение за това, че българските политици трябва да работят за приоритетите на България, но за тези приоритети, които да правят България богата и просперираща държава, а българският народ да е благоденстващ, посочи той. Това са истинските приоритети, които могат да ни съберат на маса с всяка една политическа партия, допълни Марешки.

Последвайте канала на

Novini.bg
317 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини