Младен Маринов се срещна с представители на българската общност във Вашингтон 

  • 18 март 2019 18:04

  • 508
  • 3
Младен Маринов се срещна с представители на българската общност във Вашингтон 
© Пресцентър МВР

Министър Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, се срещна с представители на българската общност във Вашингтон, съобщи пресцентърът на Министерството на вътрешните работи. 

"Сътрудничеството между България и САЩ е на високо ниво и ние ще се постараем да продължим двустранния диалог в тази положителна посока. Ценим усилията на нашите партньори и помощта, която те ни оказват в определени ситуации", заяви вътрешният министър.

В рамките на срещата, продължила повече от два часа, министър Маринов отговори на въпроси на сънародниците ни, свързани с дейностите на министерството по линия на конвенционалната престъпност, противодействието на телефонните измами и борбата с трафика на наркотици. Сред актуалните въпроси бе и предложенията за промени, касаещи удължаване валидността на паспортите на българските граждани.

В българската делегация участват още директорите на ГДБОП и Главна дирекция "Гранична полиция" - главните комисари Ивайло Спиридонов и Светлан Кичиков.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
508 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ама хубаво в Щатите, а!?

2019.03.18 | 18:13

1

що не си ходите в красноярск или владивосток, другари?!?!

а ти си готов за Сибир

2019.03.18 | 18:29

3

джендърски трол.

ГРОБАРСКА КРАДЛИВА ШАЙКА -ЗГАН ,САМО ТОВА МОЖЕ

2019.03.18 | 18:28

2

ДА КРАДЕ ОТ НАРОДА СИ и ДА ЛИЖЕ ЧУЖДИ ЗАДНИЦИ.

Добави коментар

Водещи новини