Румен Христов: Десният вот трябва да се оползотвори

  • 18 март 2019 17:52

  • 453
  • 1
Румен Христов: Десният вот трябва да се оползотвори
©

На националния ни съвет в петък решихме да послушаме съвета на г-н Дол и да заключим преговорите в ЕНП. В тази връзка ни предстоят разговори с ГЕРБ в сряда. Това каза лидерът на СДС Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

„Разговорите с ДСБ вървят от месеци и много добре. Отношението ни към ГЕРБ, обаче ни разединява. Нашето отношение към тях е опозиционно. Да не забравяме, обаче, че вървим към евроизбори. Страхът от крайните леви и десни и евроскептиците е основателен. Десният вот трябва да се оползотвори и да не се разпилява“, заяви Христов. Така той загатна, че биха подкрепили ГЕРБ.

Припомняме, че Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа обяви, че ГЕРБ да готови да отворя листата си за евроизборите. Христов определи това решение, като добро.

„Аз предложих да създадем идейна коалиция. Най-близки до на са ДСБ, но нещата трябва да се случват с уважение и взаимно съгласие“, каза още лидерът на СДС.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
453 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Наблюдател

2019.03.18 | 18:05

1

Идейната коалиция, предлагам да се казва "Гепи парите от Еврофондовете"

Добави коментар

Водещи новини