Румен Радев създаде Стратегически съвет 

  • 18 март 2019 14:53

  • 3661
  • 13
Румен Радев създаде Стратегически съвет 
© Булфото (архив)

Държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на създава със свой указ Стратегически съвет към президента на Републиката, съобщиха от прессекретариата на президента

Стратегическият съвет е консултативен орган, работещ на обществени начала при президента на Република България и има за цел изготвянето на документи със стратегическо значение, позиции, становища, анализи и др.

Председател на Стратегическия съвет при президента е началникът на кабинета на държавния глава, Иво Христов.

Зам.-председател на Съвета е Невин Фети, съветник на президента по правни въпроси.

Членове на съвета са: Александър Маринов (социолог и политолог), Атанас Пеканов  (икономист), Владимир Шейтанов (дипломат от кариерата, адвокат), Гергана Пирозова (театровед и театрален критик), Еленко Божков (инженер и експерт в енергетиката), Жасмина Мирчева (лекар, доктор на науките на БАН), Живко Георгиев (социолог и политолог), Калоян Методиев (политолог), Петър Воденски (дипломат), Румен Гълъбинов (икономист и финансист).

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3661 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
Хуан Карлос

2019.03.25 | 09:10

13

В списъкът липсва пластичен хирург.

Анонимен

2019.03.18 | 17:40

12

ГОЛЯМ ТАШАК- всички отявлени комуняги-в президентския стратегически съвет! Голям глупак е този президент! Кой ще ти се хване на въдицата, селяко????

boiko

2019.03.18 | 17:20

11

Toja sopar mnogo se ujade.

2019.03.18 | 17:08

10

ДИМИТРОВГРАДСКИ ТРАВЕСТИТ

АЗ

2019.03.18 | 17:01

9

БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ МИЛЕЙТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ.
ДА СИ ВЗЕМЕМ ДЪРЖАВАТА ОТ МАФИЯТА ( БСП, СДС, ДПС, НДСВ, ГЕРБ, ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ, ВОЛЯ).
ВСИЧКИ СЕ ИЗРЕДИХА ДА НИ КРАДЪТ.
РЕЗУЛТАТЪТ Е НАЙ БЕДНА,ОСТАРЯВАЩА ,ИЗЧЕЗВАЩА,БОЛНА,НЕ ОБРАЗОВАНА НАЦИЯ - НАРОД.
НАШИТЕ ДЕДИ СИ ДАВАХА ЖИВОТЪТ ПО БОЙНИТЕ ПОЛЕТА ЗА ДА НИ ИМА НАС.
КАКВО ЩЕ ОСТАВИМЕ НИЕ НА ДЕЦАТА СИ?
ЗАМИСЛЕТЕ СЕ И ПО-ОТГОВОРНИ БЪДЕТЕ КЪМ НЕ СПРАВЕДЛИВОСТИТЕ КОЙТО НИ ЗАОБИКАЛЯТ НАВСЯКЪДЕ И ВЪВ ВСИЧКО.

опорна то4ка

2019.03.18 | 16:52

8

В съвета ще влезе ли Мая Манолова и Бисер Миланов ( Петното ) ?

2019.03.18 | 16:24

7

Правилна стъпка в посока сваляне на ГЕРБ , съдене и ефективна присъда за Борисов !~ Има много престъпления , не е само корупцията ! Радев , напред ! Народът затова ви избра и ви вярва !

Р.Р ПОТУРКОТО ПРИ МАДУРКОТО

2019.03.18 | 16:18

6

А МАФИЯТА на БСП и на Баневи,Арабаджиевите перачи на пари,Стайковите бандити и пласьори на цигари и алкохол без бандерол очичките всички барабар с Циганите са на хранилка при БКП/БСП и си имат президент ПОТУРКО Първо забранявахте на хората да ходят на черкви убивахте ги със атентати,след това дойде ЛукановБСП създаде червената мафия и разграби и распредели ЧЕРВЕНИТЕ БСП КУФАРИ,след това пак се докопахте до власта дойде ВИДЕНОВ БСП тогава ограбихте спестяванията на Българите фалирахте Банките нямаше откаде да си купим портокали като малки сме чакали с нетърпение да доиде нова година за да ни докарат изгнили портокали насипно с една газка хората се редяха за хлеб на опашки ,Распродадохте земите през станишково БСП време по морето и сега дойде време да строите и да хвърляте бомби.знаем много добре как са се случвали нещата,открадохте КТБ по орешарско БСП време и ся със мръсните пари съботирате България,ноВреме е комунистите да се разплатят с НАРОДА. Истината, която крият: Рекорд на нелегално изнесени 24,500 млрд. Уникален хаос и безконтролността на управление по време на премиера С. Станишев, финансов министър Пл. Орешарски при двата мандата на Г. Първанов. Председател на бюджетната комисия в парламента е Й. Цонев. Общо с Тройната коалиция, резултатът е смразяващ за държава като малка Б-я 55-60 млрд. $+Сключени неизгодни договори. В тези договори има клаузи, които трябва да се спазват и ББ трябва да плаща като поп. Подареният бълг.държавен златен резерв на Москва от Живков и над 100 млрд.+пенсионният фонд и др.по време на фалита. Днешна Б-я е понесла тази загуба заради безконтролното у-ние по това време и олигарсите, които безконтролно и директно са я ограбвали. Днес, не питайте защо е бедна Б-я и как Р. Гечев, Станишев, Р. Петков, братя Милен и Г. Велчеви (владеещи черноморието), Нинова, Първанов и т.н.са милионери. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ШАЙКА. Комунистите създадоха корупцията, олигарсите и КТБ, което си фалираха. Защо Нинова и сие са гласували да не се търси отговорност за откраднатите евро фондове по време на тяхното у-ние? На финала, награда за пладнешките грабежи стават евродепутати. Наглостта им няма край, вече се предлагат и обвиняеми. Г. Свиленски Рогачев, разплалете се вие с НАРОДА. ВЪРНЕТЕ ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ОТ Б-Я. Няма да има предсрочни избори и победа няма да имате. Народът няма да ви позволи повече своеволия и грабежи. Бедният НАРОД НЕ ВИ ИСКА!!! няма да ви се получат нещата ще лежите там където ви е мястото БСП КРАДЦИ

Умник Гюро

2019.03.18 | 16:15

5

Много му се управлява на този Фатмак: но единственото средство за управление, което му остана, е хвърчилото на Бодигарда Деси.

някой си

2019.03.18 | 16:07

4

Ша падна гуню простия събрал една другина анонимници да си играят на стратези .Тои да пояне да си върши работата по конституция че аз като готвач имам повече посещения в чужбина

Добави коментар

Водещи новини