Станишев: Вчера пропуснахме възможността да спечелим евроизборите

  • 18 март 2019 08:25

  • 7412
  • 38
Станишев: Вчера пропуснахме възможността да спечелим евроизборите
© Булфото

Вчера БСП пропусна една възможност да излезем обединени и да спечелим евроизборите. Аз направих такова предложение - да гласуваме за един тандем между мен и Елена Йончева. Ясно беше, че ние с Елена имаме най-много номинации. Моето предложение не беше прието, защото така реши Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Моето притеснение е, че това само разединява БСП.

Това каза в сутрешния блок на БТВ президентът на Партията на европейските социалисти Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, който коментира решението на БСП Елена Йончева да бъде водач на листата на партията за предстоящите евроизбори. "Евроизборите са една мотивация и мобилизация на твърдите ядра на партиите. На евроизборите е трудно да привлечеш периферията. Ние разстроихме нашите твърди ядра вътре в партията. Не се чувствам предаден и обиден. Първи поздравих Елена Йончева. Поздравих я и за това, че първа подкрепи моето предложение първите две места да бъдат гласувани в пакет. Тя е наясно, че разединена команда трудно може да постигне нещо. Личното виждане на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за е да търси поводи. Трябва да видим каква ще е позицията на Националния съвет на следващ пленум. Нинова даде пример, че не може един човек да бъде президент на ПЕС и евродепутат. Тя явно вижда това като раздаване на постове", обяви Станишев.

"20 човека от Националния съвет са на щат на "Позитано", което означава, че са на пряко подчинение на ръководството на партията. Знам, че е прозвънявано на определени хора. Аз също съм звънял и това е нормално, когато си в кампания. Разликата е, че аз не мога да обещая на тези хора нищо за разлика от ръководството. За мен тревогата е, че няма диалог. Аз искам хората да видят, че БСП е единна и обединена. Има риск след станалото вчера хората да видят едно разединение и да не постигнем добри резултати. Никога няма да позволя да ме сблъскат с Елена Йончева. Трябва да направим една добра и единна листа. Всичко останало са вътрешнопартийни дрязги, които си мисля, че не интересуват хората и не са им интересни. Всичко може да стане. Мога да изпадна от евролистата. Тогава ще коментирам. За мен е по-важно дали БСП наистина ще се опита да спечели изборите или сама ще ги подари на нашите опоненти от ГЕРБ. Има огромна разлика между президентски избори, местни избори, парламентарни и евроизбори. Вчера тези разлики не бяха отчетени. На нас ни трябва силен екип, който да мобилизира твърдото ядро на БСП, защото евроизборите се печелят така", добави Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за отношенията ми са като лидер на европейските социалисти с лидер на българските социалисти. Не се карам с никой и не се сърдя на никой. Не съм разговарял с Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за от месеци. За мен няма диалог в партията. БСП дължеше този диалог на всички досегашни евродепутати. Вчера видях много разочаровани хора и разединен отбор. За Истанбулската конвенция положих много усилия, защото не искам моята партия да изглежда ретроградна. Който копае окопи между БСП и ПЕС, ще навреди много на БСП. Създават се много фалшиви новини, които влияят на БСП. Чувал съм изказвания от хора в БСП, че ПЕС е подкрепила фашизма в Италия и национал-социализма в Германия. Това не е нормално. Който произвежда тези фалшиви новини, вреди на БСП много. Не трябва да допускаме ГЕРБ да представят БСП като антиевропейска партия. От това също можем само да загубим", категоричен беше Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

"Готов съм да подам ръка на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и да разговарям. Ще я попитам за персоналната й отговорност за евроизборите. Оставам в битката и към момента не обмислям да се отказвам от листата. Ако се откажа, това ще навреди на БСП. Вчера цяла нощ разговарях с хора, които ме предупреждаваха да не се отказвам. Това ще навреди на резултатите на БСП", завърши Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
7412 38

Свързани новини

Коментари 38

Добави коментар

2019.03.19 | 14:59

38

Герб и другите идиоти и разбойници и бандити са за Станишев ,защото с този идиот и джендар и без никаякъв трудов стаж БСП ще загуби най-лесно и безпроблемно

ИСТИНАТА

2019.03.18 | 19:06

37

Гостуването на К. Нинова при Цв. Ризова беше пълен сценарии. Ризова мълчеше като риба, Нинова си изпя песента. Ризова, прозрачна си, каниш избирателно гостите. Важното е да падат пари. МАЛКО ВЪЗПИТАНИЕ, което изисква както мълчиш като риба при Нинова и др., да мълчиш и при гостите си от ГЕРБ. И без това ги каниш рядко от "мили очи", поне замълчи. Нинова ще ти спре кранчето или може да те изхвърли от топлото местенце с предаване за 40 мин. за висока заплат. Къде другаде би намерила този рай?

ИСТИНАТА

2019.03.18 | 18:50

36

Поздравления! С изборът на Е. Йончева за водач на листата за евроизборите БКП/БСП стигана своето падение и удари дъното. Др. Йончева, в тази партия няма нищо честно. Звучи недостойно с лидерката си да използвате наивността на възрастните и наивни хора, същите, които изхвърлят хиляди на АЛО, ИЗМАМНИЦИТЕ. Йончева, за кои хора говориш, ТЕЗИ ЛИ, КОИТО ВЛОЖИХА ТРУДЪТ СИ В КТБ, А ТИ СЕ ВЪЗПОЛЗВА ЗА ЛИЧНА ОБЛАГА? НИНОВА, КОЛКО ПАРИ РАЗДАДЕ НА "ХОРАТА" ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА ТЕХНОИМПЕКС? НАГЛОСТТА Е ВАШ ПАТЕНТ! ПАРТИЯТА ВИ Е ТУМОРЪТ, КОЙТО НАРОДЪР ЩЕ ОТСТРАНИ, НЕЗАВИСИМО, ЧЕ ПРОПУСНАХМЕ КОГАТО БЯХТЕ В ЗАРОДИШ!

????

2019.03.18 | 12:54

35

НИЩО няма да ПРОПУСНЕ БСП "другарю" Станишев,ако Вие НЕЗАБАВНО ИЗЧЕЗНЕТЕ от България!!!

Cheryl%

2019.03.18 | 11:43

34

Google плаща ежедневна работа в диапазона от 500 до 1000 долара. Получих $ 23,749 за първия месец и $ 32,854 за заплатата от Google от последния месец, работещи у дома за 3 часа на ден. Дори и тези, които са нови за това, могат лесно да печелят $ 200 на час, а печалбата може да бъде още по-голяма с течение на времето.

повече тук.-------->>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m

над парийн а РЕВИЗИЯ

2019.03.18 | 11:19

33

ОФШОРКАТА ПСТ ГРУП е ГЕРБаджийска фирма заено с ортака ПЕЕВСКИ и ремонтират градинката на КРИСТАЛ и тази до УНИВЕСИТЕТА ЗА 46 МИЛИОНА лева.

ххх

2019.03.18 | 10:58

27

Не е и нужно "ГЕРБ да представя БСП като антиевропейска партия", тя сама се представя (и то много сполучливо)като такава. Особено след като назначиха криминалната приватизаторка за лидер и тя се обиколи с най-изявените престъпници в партията.Можем само да им пожелаем да продължадват така до пълния разпад на комунистическата зараза в България!!!

Факт

2019.03.18 | 11:15

32

бсп в момента изчегъртват кариеристите номенклатури като Станишев. Те знаят че с такива като Станишев нямат никакъв шанс. Поне с мен. Виж, ако го разкарат, както и Гергов вече мога и да си помисля.

Умник Гюро

2019.03.18 | 10:10

18

Интересно с какво офшорната престъпница, Елена Йончева, би мотивирала българския народ: с това, че системно крадеше народни пари? Или че снимаше фалшиви филми от фронтови линии и спеше по петзвездни хотели? Тя просто се опитва да избегне затвора чрез придобиване на евродепутатски имунитет.

Пpaвилaтa зa имyнитeтa в eвpoпapлaмeнтa

2019.03.18 | 11:14

31

ca cъщитe, kakвитo ca и нaшитe зakoни пo oтнoшeниe нa дeпyтaтckият имyнитeт в бългapckият пapлaмeнт, пeдepacт гpoзeн!

хм

2019.03.18 | 10:17

19

Как да си умник , като си педерас!

asdf

2019.03.18 | 11:05

30

сергей гей иска с джендър идеология избори да печели. педерунгел

????

2019.03.18 | 11:02

29

ПРОПУСНАХТЕ или това бе Вашата ЦЕЛ,"другарЮ" Станишев? НАРОДЕ???? НАРОДЕ???? НАРОДЕ????

Добави коментар

Водещи новини