Марешки: Ние сме единствената алтернатива, а аз съм вършил чудеса от храброст

  • 27 февруари 2019 08:32

  • 1127
  • 4
Марешки: Ние сме единствената алтернатива, а аз съм вършил чудеса от храброст
©

Ние от партия "Воля" зачитаме волята на българския народ и поради това смятаме, че трябва да вървим към мажоритарни парламентарни избори. Това е и нашата цел – пълна мажоритарност на вота и премахване на всякакви прагове, тъй като този праг убива мажоритарността. Но тъй като в момента не разполагаме с техническото време за подобни промени, засега ще настояваме единствено да се запазят старите прагове. Това заяви лидерът на "Воля" и зам.-председател на Народното събрание Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 в сутрешния блок на БНТ.

,,Отсъствието на БСП от пленарната зала е цинично и безотговорно, тъй като това вреди на целия парламент. В крайна сметка ние сме избрани от народа, за да ходим и да си вършим работата. В тази връзка те не би трябвало да получават заплати. Който не работи, не трябва да яде'', коментира Марешки темата с неявяването на опозицията в парламента.

,,Единствената важна точка от ветото на президента е по отношение на преференцията, която води до някаква мажоритарност, докато другите неща са по-скоро процедурни. За мен по-важно беше електронното гласуване, защото дава право на българите да гласуват от всяка точка на света, докато машинното гласуване почти нищо не променя, тъй като пак трябва да се отиде до секцията'', каза още той.

,,Знаете ли, аз съм направил чудеса от храброст в лекарствоснабдяването, заради което получих 4 процента и влязох в парламента'', напомни Марешки.

,,Сигурен съм, че ЦИК ще бъде с нов състав, но не беше нормално 2-3 месеца преди изборите да се отваря този закон (за промените в Изборния кодекс – б. р.), понеже така отвращаваме хората. По този начин нищо добро не ни очаква'', поясни лидерът на "Воля" и заяви, че към този момент именно ръководената от него партия е единствената реална алтернатива на сегашното управление.

За предстоящите избори за Европейски парламент Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 сподели, че ще бъде в коалиция с българските земеделци и българските социалдемократи.

,,СДС към днешна дата е една от малкото формации, която носи някакви положителни спомени от историята си. Така че водим разговори и с тях. За нас е важно да имаме представител в Европарламента. Мисля, че двама души е най-реалистичният вариант'', заключи Марешки.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1127 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2019.02.27 | 08:56

3

Човек,който се самоизтъква като Марешки, кучета го яли. Аз, аз, кой си ти бе, айдук.

2019.02.27 | 11:25

4

Този айдук се учи от големия айдук АЗ,АЗ!

опорна то4ка

2019.02.27 | 08:47

1

Корнелия и Деса и те са вършили чудеса к'во знаеш ти уа еейй!?! Кури извърши чудо с техоимпекс - опалаа, акма го чудесно, пък Деса безстрашно пердаши в насрещното даа

лайняна точка, е

2019.02.27 | 08:55

2

трола на ЦВИНОКИО-молитвената закуска.

Добави коментар

Водещи новини