Явор Нотев: Връщането на опозицията в зала би нормализирало работата на НС

  • 26 февруари 2019 07:31

  • 243
  • 0
Явор Нотев: Връщането на опозицията в зала би нормализирало работата на НС
©

Партия "Атака" частично ще подкрепи президентското вето в частта му за машинното гласуване. Това беше стара идея на нашата партия. Това каза зам.-председателят на НС Явор Нотев от „Атака“ в ефира на БТВ.

"Връщането на опозицията в зала би нормализирало работата на НС", убеден е той. „Те са изпратени от избирателите си в парламента и трябва да я вършат. Всяка една от тезите на опозицията има своите основания, но би могла да бъде защитена от парламентарната трибуна“. По думите му БСП затрудняват нормалната работа на парламента. „Освен поведението на левицата други признаци за криза не съществуват“, допълни той.

„Позицията на президента е небалансирана и подкрепя в голяма част от каузите на БСП“. Според Нотев това не е добра практика.

„Всяка една от партиите в коалицията следва своите приоритети и политики. Това не пречи на следването на управленската програма на кабинета“, подчерта Явор Нотев.

По повод предложението да се налагат солени глоби на депутатите, които не ходят на работа, Нотев заяви, че 2/3 от заплатите ще се удържат и 1/3 от представителните пари.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
243 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини