Асим Адемов се срещна с общински съветници от ПП ГЕРБ-Ямбол

  • 23 февруари 2019 09:34

  • 434
  • 1
Асим Адемов се срещна с общински съветници от ПП ГЕРБ-Ямбол
© ПП ГЕРБ

Евродепутатът Асим Адемов се срещна с общински съветници на ПП ГЕРБ от Общински съвет Ямбол, с които разговаря на тема „Предизвикателствата в съвременната образователна система и възможностите на музейната педагогика за възпитаване в уважение на националните ценности “.

По време на визитата на Адемов в Културно-информационен център Безистена бяха обсъдени най-новите тенденции в музейната педагогика за достъпност и интерактивност на информацията, изцяло съобразени с интересите и търсенията на младите хора.

В програмата на посещението на народния представител от Европейския парламент в Ямбол бе включена и среща с учениците и учителския колектив на Професионалната гимназия по строителство и архитектура „Кольо Фичето“. Гимназията е едно от одобрените училища на национално ниво, което се включва в Програмата за училища-посланици на Европейския парламент. С учениците А сим Адемов дискутира дейността на комисията по граждански свободи,правосъдие и вътрешни работи към Европейския парламент. Той участва и в открит урок, посветен на интерактивен дизайн на сгради.

Последвайте канала на

Десислава Станева
434 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.02.23 | 09:38

1

ДПС се среща с ГЕРБ - и кво му е новото на тази новина?

Добави коментар

Водещи новини